OOO

Isnin, Februari 13, 2012

Pelakon Norish Karman Telah Selamat Melahirkan

Tajuk cam gempak ajer kan...
Ala mesti korang ingat pasal gossip hangat yang mengatakan pelakon Norish Karman yang berlakon dalam drama Spa Q telah melahirkan anak luar nikah pada tahun lepas.


Jangan marah aaa bukan Norish Karman(NK)  melahirkan anak tapi telah selamat melahirkan sebuah album. 
 muka-muka bloggers yang happy ..siap ada yang berkarok lagi tauuu. Terima kasih Qarl Haiqal yang sudi jemput akak

Gossip liar yang mengatakan NK itu dan ini adalah tidak benar belaka.  NK menghilangkan diri bukan sebab mengandung luar nikah tapi NK duk diam bukan sebarang diam, tapi  diam berisi.  

NK  telah memfokuskan tahun 2012 untuk karier nyanyiannya pula dengan berbekalkan semangat yang tinggi.

Korang tau tak yang Norish Karman punya suara banyak power ooo..tak sangka aaa..kitaorang yang mendengar beliau menyanyi ternganga mulut..ish nasib baik tak ada lalat yang masuk.
nanti akak cerita lagi ek..sebab gambar cun byk kat jurugambar pro si daydeck86..copek copek pembaca blog akak tak sabar nak baca N3 akak ni..

Tungguuuuuuuuuuu yerrrrrrrr

23 ulasan:

  1. wow mmg tak sangka lah kalu dia bleh menyanyi..

    BalasPadam
  2. suspen betul....ingt dpt baby td..hehehe

    BalasPadam
  3. lepas nie...boleh la ajak dia karaoke dengan kita....hehehehe

    BalasPadam
  4. suke tengok dia berlakon..tak tahu plok leh nyanyi...

    BalasPadam
  5. Tak sangka pula dia pandai menyanyi.

    BalasPadam
  6. wah tak sangka dia boleh nyanyi..

    BalasPadam
  7. erm...x pernah dengar dia nyanyi pon

    BalasPadam
  8. Bestnyer dapat bergambar dengan NK..

    Eh!! NK nyanyi plak ke? :)

    BalasPadam
  9. yupp ingat bersalin rupanya beranak album... x tahu lagi keupayaan NK dalam bidang nyanyian sbb biasa nengok dia berlakon jer, tapi mmg dah jd trend pelakon nak cuba semua cabang seni, alang2 dah famous tuw biolah cuba semua kan, moga2 lebih banyak duit masyukkkk...

    BalasPadam
  10. Tipilanjat. Ingatkan beranak. Ye ke suara dia power kak? Tapi harap2 suara power tu dibantu juga dgn lagu yg sedap.

    BalasPadam
  11. laa nak menyanyi pulak ker..huhu all the best..

    BalasPadam
  12. saya perasan NK berisi, tak pernah dari dulu badan naik, maintain aje. tak pernah dengar NK nyanyi.

    BalasPadam
  13. tertipu.. huhuhu.. ingatkan betul2 beranak psl nak tau la bila lak dia nikah..hehehe

    BalasPadam
  14. lom pernah lagi dgr dia nyanyi

    BalasPadam
  15. laaa tak sangka plak norish bleh nyanyi..ingat berlakon jer...

    BalasPadam

  16. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi kami di:

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Kami memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati di Indonesia. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour dan Bali Muslim Tour.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers