OOO

Isnin, Mac 05, 2012

Apa!!!Burger Bakar Kaw Kaw!!!!!


 
 kredit picture FB Burger Bakar
Mak..mak nak rasa tak burger bakar...kalau mak nak bolehlah kitaorang gi beli.
 Boleh gak..korang nak gi beli kat mana?
Dekat ajer kat Seksyen 2 Wangsa Maju.

Tunggu punya tunggu..tak sampai-sampai anak akak ni. Perut dah berkeroncong dah ni. Dekat 1 jam baru sampai rumah.
 
Apasal lambat.  
Mak ingat orang tak ramai ker? Kena beratur ambik nomborlah..orang ramai sungguh

Wah hebat memang hebat penangan burger bakar kaw kaw nilah..
Wow..wow..teruja nak rasa burger bakar  yang sangat terkenal di Eropah yang juga dikenali sebagai "Kaw Kaw Street Burger" . Dengar cerita burger dibakar dengan rempah tersendiri yang yang sangat terkenal di Eropah dan telah digabungkan dengan cara masakan Malaysia.
 
 kredit pic : FB Burger Bakar
Kata penjual.. 
Burger ini memerlukan 3 kali  masa lebih lama untuk di masak oleh sebab itu kita kenalah bersabar sebelum nak menikmati burger bakar kaw kaw ini.

Tulah pasal pembeli kena ambik nombor dan beratur sebelum menikmati burger ini.  Burger bakar ini  menggunakan "Lava Rock" dan bukannya arang tau dan bukan di goreng menggunakan planta macam selalu yang kita buat.



Wah..kalau makan ni tak banyaklah lemak kan..kira berkhasiat gaklah.

Stall "burger bakar " terletak di Seksyen 2 Wangsa Maju berdekatan Jusco Wangsa Maju , Putra Wangsa Maju dan BRJ Restoran dan betul -betul depan Kawasaki motosikal. 
 
Yang penting ianya 100% Milik Bumiputera dan HALAL. Tenguk daging burger tu..terbaikkan...tebal sungguh
Selera tul Imran makan..memang burger bakar kaw kaw punya
Teruja tenguk burger ni.  Nanti leh aa pekena kat sana pulak.

Saper yang terliur bolehlah gi terjah yer

Alamat : 
Jalan 4/27a, 
Wangsa Maju Section 2
53300 Kuala Lumpur


19 ulasan:

  1. wahhh terjuja saya penuh,penah dgr sipi2 je pasal bege ni

    BalasPadam
  2. salam kak..saya nengok pun terliur..daging dia fuh...kalau lah ada kat bangi , dah terai dah

    BalasPadam
  3. sedap nye buger bakar . kat kj ni ada buger kukus je...sedap gak....nyum nyum

    BalasPadam
  4. pergh...mengancam sungguh...kat Cheras ada burger kukus !! dia kukus dulu pastu bakar...

    BalasPadam
  5. Kak ina, jadi apa rasa dia? Ce citer tentang rasa dia plak. Tgk rupa mcm dah terliur. Kalau kak ina masukkan sekali review tentang rasanya, silap2 sekarang jgk saya berlari pegi beli burger tu. Heheh. Gelojohnya hakuu.

    BalasPadam
  6. next time ... kak ina belanja kitorang makan burger bakar pun okey jugakkk

    BalasPadam
  7. Last week masa tgk anak kat hostel, rasa2 mcm nak pi terjah burger ni tp tak sanggup la plak nak tunggu mlm baru dia nak bukak..

    next time maybe..

    BalasPadam
  8. Last week masa tgk anak kat hostel, rasa2 mcm nak pi terjah burger ni tp tak sanggup la plak nak tunggu mlm baru dia nak bukak..

    next time maybe..

    BalasPadam
  9. huishh mmg xpenah dgr la kak, tp tingin nk cuba lah!

    BalasPadam
  10. terliur!!dagingnya nampak tebal dan fresh...

    BalasPadam
  11. sampai hari imran makan sensorang..!! meh la kongsi sikit... meleleh sos tu sama meleleh air liur ni.. huwaaa..

    BalasPadam
  12. nk kena pergi try ni. dkt sgt dgn umah ijah hehe

    BalasPadam
  13. humang hai gambo yg last tuh.. 3 hari baru abeh mkn tuh...tebal sungguh..keju keping sampai 3...hohohooh

    BalasPadam
  14. perghh seronoknye kak ina dah rase burger bakar ni..teringin nk rase jugak

    BalasPadam
  15. saya rasa banyak kali komen dah..apsal tak kuar ek...merajuklah macam ni..

    BalasPadam
  16. huhu.. memang terliur kak.. semalam pegi tak dapat rasa.. sebab ramai sangat orang beratur

    BalasPadam
  17. skang dah ade kat area umah saye..2nd branch..tak yah terliur nengok pic akak dah..nnt leh try kat situ je. tp nak p beli tu yg tak bleh blah..ramai org beratur kan...hehe

    patutlah sejak 2 menjak ni ramai bebenor org mai area umah sye. rupenye pasal burger bako kaw2 ni..kite bako aje..hehe

    BalasPadam
  18. agak agak dari LRT Wangsa Maju tu , jauh tak nak ke tempat burger bakar ni ?

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers