NAK DUIT RAYA TAK?

Cabaran Duit Raya 2014

Shopping Time

Lazada Malaysia

Sabtu, Mac 31, 2012

My Pinky Moments (Gambar Ke 2)

Kali ini akak  buh gambar ke dua tema PINK..tak per kan  Adik Tiger  dan Adik cantik .
 
Oleh sebab hadiah yang best, akak letak lagi sekeping gambar bertema PINK..kalau nak tenguk hadiah kat SINI 

Kali ni akak letak gambar yang ni pulakk yer
 Gambar ni di panggil demam pink..sebab masa anak akak ambik gambar ni akak tengah demam.


demam pink dah merebak
puas bergaya buat kepala pusing
sebab nak bertanding bergambar bagai nak rak
menang kalah adat bertanding
 
Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com dan Madammondoq.com ditaja bersama HazmanFadzil.Com , Alyzafisol.com , Blogr.my , Sharidawati.blogspot.com dan Enveeus.Com dan Syokkahwin.Com

Kalau korang suka gambar akak ni, nanti nak minta tolong LIKE yer gambar ni kat SINI

8 ulasan:

  1. aloo comelnye kak ina... ni betul2 pink.. ;)

    BalasPadam
  2. salam.

    kak ina, saya ada komen dlm entry nasi briyani yg guna beras india gate tu. akak beli kt mana yea? saya cari2 kt care4/tesco/giant semua takde. tq kak.

    BalasPadam
  3. Good luck kak.. Suka gambar ni.. Walaupun demam, sempat juga bergambar.. :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...