OOO

Selasa, Mac 20, 2012

My Pinky Moments

 Wah geng tali barut ada buat  contestlah..tema PINKlah pulak tu..Contest ni anjuran seorang jejaka handsome tapi dah berpunya  Abang Tiger yang gemar pakai baju  PINK (auuwwww orang lelaki pakai PINK..sabar ajerlah), dan Adik cantik 
yang minat pakai baju PINK.  

 
Hadiah meletup-letup..kalau nak tenguk hadiahnya bolehlah ke SINI 
Akak ni memang peminat warna PINK tapi payah bebeno nak cari pakai baju PINK..

 Akhirnya setelah puas belek gambar lama dalam album..akak pertaruhkan gambar yang ini..jangan terkezuttt tenguk body akak tu tau...bergetah aaaa (perahsantanlah pulak)
  
 

Baju PINK hadiah suami tercinta
Akad nikah merupakan hari bahagia
Terasa bahagia  26 hidup bersama
Doakan kami agar kekal sehingga ke hujung nyawa


Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com dan Madammondoq.com ditaja bersama HazmanFadzil.Com , Alyzafisol.com , Blogr.my , Sharidawati.blogspot.com dan Enveeus.Com dan Syokkahwin.Com

Kalau korang suka gambar akak ni, nanti nak minta tolong LIKE yer gambar ni kat SINI yer

14 ulasan:

  1. cantiknya kak ina..goodluck dear

    BalasPadam
  2. alahai akak...tak ada pula baju warna pink.

    Terima ksih atas info dr akak hari tu yg bagi tau harga tukar skrin di Low yat dlm RM 300.
    Saya dah baiki skrin pecah kat sana masa cuti hari tu.Kat tempat saya mahal RM 500

    BalasPadam
  3. sy pun suka baju pink tapi somi suka belikan bj warna cream, time kawen pun cream,.. sumer cream, sekarang belikan anak2 je baju pink nak puaskan hati dan lepas geramm...

    BalasPadam
  4. masih segar diingatan ya....

    BalasPadam
  5. Good luck kak..
    Join juga... saya x jumpa lagi baju pink..

    BalasPadam
  6. comella gambar pengantin baru dulu2

    BalasPadam
  7. Wah kak ina.. Cayalah.. Gambar 26 tahun yg lalu tu... Hehe. Good luck kak

    BalasPadam
  8. mesti akak cun waktu tu..tgok sipi2 pon dh tau..hehe

    upload la kak gambar muda mudi dulu

    BalasPadam
  9. SEMOGA BERJAYA yea kak.... kalau letak gambar YANA sure ada banyak advantage....hehehe

    BalasPadam
  10. Semoga berjaya kak.. ;)

    akak jom singgah blog nurul yang baru.. ;)

    http://ciknurulsiezuka.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. wohoooooooooooo malatopsss Kak Ina dedulu, wowwww!!!

    BalasPadam
  12. fewittt...fewittt cantiknye akak. suka tengok gambar2 lama ni. tapi bila tgk gambar kahwin ni mesti teringat zaman2 body slim melim dulu. huhuhu

    BalasPadam
  13. selimnyer :) nanti saya like akak :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers