NAK DUIT RAYA TAK?

Cabaran Duit Raya 2014

Jumaat, Mac 23, 2012

Sukanya Blog Terpilih Dalam Program Apa Kata Wanita di RTM

Akak sajer try hantar email kat RTM ..kononnya nak promosi blog akak kat media. Tak sangka pulak blog akak terpilih.
 Slaid ini telah pun di siarkan pada hari Ahad lepas dalam rancangan Apa Kata Wanita pada pukul 3.00 petang tapi akak ada urusan di luar.  Nasib baik ada pembaca blog bagitau kat fb kakinakl.com.
 Terpaksalah tunggu siaran ulangan hari ini. 
 Ingatkan nak war-warkan kat fb suruh sape yang minat baca blog akak gi tenguk kat TV2 pukul 1.00 tengahari tadi, tapi tak sempat sebab line internet baru pulih.
Muka GTO pun masuk gak aaaa..dia promosi kukis akak...walaupun sekejap tapi rasa happy, makin bersemangatlah akak nak berblog
Kalau sape yang nak promosi blog masing-masing bolehlah hantar email anda kat alamat yang tertera di gambar tu. Insyallah jika ada rezeki blog kamu akan terpilih juga nanti.

JANGAN LUPA LIKE FACEBOOK  APA KATA WANITA...Zamzarina (TV1).

 
P/S  SERONOK GAK SEBAB LINK BLOG AKAK ADA KAT SITU..TERIMA KASIH KREW APA KATA WANITA DAN PENGUNJUNG BLOG AKAK..TANPA KORANG SAPELAH AKAK KAN


29 ulasan:

  1. thniah yer..bangga jap..hehe..

    BalasPadam
  2. ramai nya kawan jadi #retis.......hik3

    Sumijelly.com

    BalasPadam
  3. terbaiklah kak ina

    tertunailah hasrat di hati..hehe

    BalasPadam
  4. Salam

    Suka jugak tgk AKW tu, mcm2 ada

    Heem betul tertunai hasrat di hati!

    BalasPadam
  5. Mama Ina KL.. heheheh
    Nama baru tuk retis.. ok tak kak? hohoh

    BalasPadam
  6. wahhh glemer kak ina! congrats kak ;)

    BalasPadam
  7. tahniah kak.ina.... alhamdulillah sorang demi sorang kengkawan maju ke hadapan.. miss u kak! bila leh jumpa lagi? hihi....

    BalasPadam
  8. Tahniah..kkliza sempat juga menonton blog pilihan tu..teruskan kejayaan lagi....

    BalasPadam
  9. wow congrats kak! blog akak mmg sesuai masuk tv.. hihiihihi.. pasnih lebih byk entry lagik

    BalasPadam
  10. Tahniah kak ina, ummi tak dapat tengok 1-2 hari ni sebab TV tak sampai lagi. Seronok kan rasa,blog ummi pun ada masuk segmen blog pilihan AKW beberapa minggu lepas.

    BalasPadam
  11. Terbaik la kak... Memang promosi yang terbaik bila blog keluar tv... Mesti ramai yang datang terjah blog akak nanti.

    BalasPadam
  12. bestnyaaaa... hebat laaah dah glamour!

    BalasPadam
  13. wahhh...
    tahniah kak ina...
    makin glamer nti..heheheh

    BalasPadam
  14. Tahniah kak ina. Tumpang gembira.

    BalasPadam
  15. wow.. tahniah.. tentu lepas ni popular betul blog ni, usaha tangga kejayaan kan..

    BalasPadam
  16. wahh seronoknya kak ina...glamer blog masuk dlm tv lg hihi...

    BalasPadam
  17. wah glamer tup-tup la kak ina nih..nak sain!!!:-)

    BalasPadam
  18. Wahh..Retissss..nak sain kat tapak tangan..hehehe..Tahniah kak, glamer tak henggatlah lepas ni..miahaha

    BalasPadam
  19. gelemer seh..mesti hit terus tinggi ni kak.. hehehe

    BalasPadam
  20. Saya pn nk masuk juga. Tp mcm mn. Kta email bagi link saja ke?

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...