OOO

Rabu, Mac 14, 2012

Yeszaaa jumpa lagi Adibah Noor

Letih memang letih..
Walaupun penat mendobi kain baju, akak pergi gak event ini sebab dah di jemput dari 2 minggu lepas lagi.  Bila dapat tau pelakon dan penyanyi Adibah Noor  akan hadir, lagilah akak happy.
Paling best dapat berbual dan bergambar dengan beliau, termasuklah anak akak Ira yang first time akak bawa gi event.  Akak memang suka bila dengar Adibah Noor menyanyi dan tak usahlah dipertikaikan lagi mutu vokal Adibah Noor yang sememangnya mantap. 

Lakonan beliau pun memang menjadi, akak pernah tonton beliau berlakon teater The Secret Life of Nora pementasan Cuci The Musical di Istana Budaya.

Nanti akak cerita kat mana akak jumpa Adibah ni yer..wah banyaknya nak cerita ek..

9 ulasan:

  1. wah pantas betul akk update.. ella baru duk belek gambo hehehe...

    BalasPadam
  2. saya suka adibah noor jgk... suara best..

    BalasPadam
  3. Bestnya dapat dengar Adibah Noor nyanyi live....

    BalasPadam
  4. bestnyer dapat jumpa adibah noor... minat dia jugak..

    BalasPadam
  5. alamak jeles nye dpt jumpa Adibah Noor. Kak saya dh bersalin, terima kasih doa wish akak sblm nih. Alhamdulillah selamat saya :)

    BalasPadam
  6. untung laaaa... geng retis.. heheehe

    BalasPadam
  7. untung la kak ina...jumpa retis je...

    BalasPadam
  8. adibah nor mesti peramah org nye kan? muka dia nampak peramah sgt

    BalasPadam
  9. mcm byk je cite akak dgn adibah nor ni...hehe.....

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers