OOO

Sabtu, April 14, 2012

Bestnya Jumpa Dato' Siti Nurhaliza Di Majlis Pelancaran SimplySiti Eau De Parfum

 
Terima kasih kepada eyriqazz yang sudi bagi akak menggantikan tempat beliau sebab beliau tak dapat  datang ke Majlis Pelancaran SimplySiti Eau De Parfume di Double Tree by Hilton,Kuala Lumpur malam tadi.
Temanya ialah Masquerade..jadi kenalah bergaya dengan topeng..bukan beli pun.. dorang ada kasi tapi kecik, akak guna ajer topeng yang ada kat meja kami.  
 
 Warna tema pula ialah Merah, Hijau dan Ungu..sebab ikut warna
 minyak wangi SimplySiti yang diberi nama Eau de Parfum Simplysiti yang telah  dihasilkan dalam tiga haruman yang berbeza iaitu Pure, Memoir dan Precious
Punyalah susah nak bergambar dengan Dato’ Siti Nurhaliza Taruddin..fuhhh dah akhir majlis dapat gak bergambar tapi sayangnya gambar blurrr lah pulak.
Duta  Eau de Parfum Simplysiti Leuniey Natasha yang cantik jelita yang di katakan kekasih baru Khairul Fahmi @ Apek (betul ker idak..entahlah)
 yang di katakan kekasih baru Khairul Fahmi @ Apek 
(betul ker idak..entahlah)
 handsome tak Khairul Fahmi @ Apek pakai topeng?susah betul nak bergambar dengan Apek ni..ashik hilang ajerlah...sebab buzzz..
al maklumlah fofolur kannn
 sukanya merekaaaa jadi duta perfume simplysiti...
cuma sorang yang tak hadir
cute kan Dato' Siti pakai tudung - credit pic ciklilyputih
Pasangan sehati sejiwa..Dato' Siti tengah layan hp
Dewan yang di hias indah
 Bagus Dato' Khalid Mohamad Jiwa @ Dato' K ni..beliau 
datang ke meja press@media untuk beramah mesra...
 
  Bersama blogger famous amos Redmummy yang dah slim melim semula
cikepal yang kesesatan mencari tempat ni..Dato' CT dah sampai..
dia baru tiba...memang betul vvvip nii
 Sebelum pc..sempat betulkan make up..tak silap sebelah tu kakak ipar dia kot..
Designer baju Dato' Siti  pada malam tadi iaitu Rizman Ruzaini..
wah dah berubahlah penampilan dia kannnn
Akak dan ciklilyputih tersenyum gembira dapat sebotol  
SimplySiti Eau De Parfum, makan-makan dan berjimba-jimba di event ni..

p/s nanti akak buat N3 pasal pelancaran tu yer..ni N3 suka suki ajerkkk

18 ulasan:

  1. bestnye kak? bukan senang kan nk jumpe tok ti.. Dpt plak pakai masquarade. aduhh. jeles banget seyhh..

    BalasPadam
  2. wah, syoknya dapat jumpa diorang semua

    BalasPadam
  3. Wah bestnyer... Nak tgk Gambar Apex.. cam handsome jer dia.. hehehehe ;)

    BalasPadam
  4. wah!!! ini mmg betul-betul best!! hehehe

    BalasPadam
  5. waa dapat minyak wangi free,bestnya kak ina..

    BalasPadam
  6. Paling besh dpt perfume.. Bagusnya dato k

    BalasPadam
  7. seronoknya kak dpt bergambar ngan dato K.. :)

    BalasPadam
  8. suka model adik beradik naza tu,hehe

    BalasPadam
  9. Aslkm

    wah kakina nampak kuruslah disamping Dato K...

    BalasPadam
  10. Seronok kak Ina dpt attend event dato CT..:)

    BalasPadam
  11. Best giler kak hihi....bilalah nak g event mcm ni hihi

    BalasPadam
  12. Best giler kak hihi....bilalah nak g event mcm ni hihi

    BalasPadam
  13. Kak Ina, Rizman tu berubah benar skrg ni kan? Waa..Datuk K pun kena rembat ye? Seronok kak ina berjimba sampai pukul berapa pagi tu? eh..bnyk soal pula....cantik Mak Iti tp kalau tudung penoh lagi cantik.

    BalasPadam
  14. -best dan bertuahnya kak :)
    -cantik baju SITI
    -walau pic akak dgn CT blur tp tetap meletop :)

    BalasPadam
  15. bestnya...........
    jeles3x...hahaa

    BalasPadam
  16. wahh saya suka masquerade partey! penah jumpa Dato' Siti time mkn kt bukit nih.. time tuh mmg 2 meja kitorg aje mkn steamboat.. bwk mmber dr spore mkn, bebudak tuh tgk Dato' melompat2 la nk amik gambo sy la tensen sbb pakai baju umah mmg dlm gambo nmpak mcm maid okeh! hahahaha

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers