Khamis, April 19, 2012

BILA BLOG TERCALUN KENALAH MINTA JASA BAIK TOLONG VOTE

Sape yang rajin menjenguk kat blog akak mesti tau yang blog akak ni banyak berkisar tentang 

 masak-masakkkkkkkk

jalannnn-jalannnnnn cari makan



 dan cuti-cuti malaysia


 

Alhamdulliah blog akak masuk  dalam kategori Malaysia International Fabulous Food 1Malaysia Blog dan


Malaysia International Tourism Lifestyle Blog...blog yang lain dah ratus akak punya masih kosong lagi..alahai sedihnya...nanti tolong vote yer


Jadi akak nak minta jasa baik pembaca blog akak VOTE kat 2 kategori ini.



Kalau sudi bolehlah war-warkan di twitter, blog dan facebook korang.
Jasa baik kamu semua, akak ucapkan ribuan terima kasih.

Voting starts on 16th April 2012 (Monday)
Voting closes on 1st May 2012 (Tuesday)

15 ulasan:

  1. Dah vote... Good Luck akak... ;)

    BalasPadam
  2. dah tercalon jugak ya.. all the best kak

    BalasPadam
  3. SEMOGA BERJAYA kakkk.... tapi kevinzahri pun ada yea...

    BalasPadam
  4. Ok dah vote akak, good luck ye ;)

    BalasPadam
  5. Alamak kak,1 user boleh vote sekali je ke utk 1 kategori..

    Td dah vote kak yan Utk Tourism, nak vote akak dah tak boleh lepas tu

    BalasPadam
  6. Ok kak Ina, guna akaun FB 1 lg, maka 3 vote untuk anda dari MJ :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...