OOO

Sabtu, April 21, 2012

Meriahnya Majlis Aqiqah@Cukur Jambul Zaman Sekarang

Sebelum tu akak nak minta tolong VOTE blog akak boleh tak?
Korang boleh vote kat 
Budi baik korang akak ucapkan ribuan terima kasih.
 
Kelahiran seorang anak bagi sebuah keluarga akan menambah kebahagiaan dan kerukunan rumah tangga. Mengikut sunnah Rasulullah SAW mengadakan akikah dan memberikan dagingnya sebagai sedekah kepada tetangga akan menambah keberkahan dan lebih mempererat tali silaturahim.


Mengadakan akikah juga merupakan cerminan rasa suka cita dan bahagia atas kelahiran seorang anak dan ini telah menjadi kebiasaan bagi masyarakat Islam di Malaysia.
 
Sekarang ni kalau buat kenduri Aqiqah@Cukur Jambul memang meriah kan.  Selalunya kambing dorang buat bbq aka panggang.
Buaian pun cantik sungguh..khabarnya di sponsor..untung Beautifulnara
Pasangan bahagia..akak pergi masa perkhawinan mereka berdua, rumah pengantin lelaki dan pengantin perempuan.  Rajin kan akak ni, sebenarnya akak dah kenal lama dengan mereka berdua, kebetulan akak free masa tu. Kalau korang nak tenguk gambar perkhawinan mereka, korang taip ajer kat kotak search tu yer
Ala baiknya baby boy ni tidur dalam buaian cantik
Imran yang suka makan daging kambing..tak makan nasi pun.  
Terima kasih buat mereka berdua yang sudi menjemput akak sekeluarga. 

p/s baik kenduri kawin atau majlis apa pun jika mampu tak salah jika nak buat camni.  
Tepuk poket tanya dompet

9 ulasan:

  1. betol.. skrg majlis aqiqah ada pelamin jgk.. cantik..

    BalasPadam
  2. sedap tu kambing bakkor!!!:-)

    BalasPadam
  3. Hari tu nurul x makan kambing pun... Aloo comelnyer baby.. Masa nurul pergi tu dia tgh tido..

    BalasPadam
  4. zaman sekarang ramai yg sanggup buat apa saja utk anak2.

    BalasPadam
  5. kid tak dapat datang.. sebab koje.. huhuhu.. btw tq bangnara

    BalasPadam
  6. saya kompom tk mampu ... kalau mampu tk pee

    BalasPadam
  7. akk selalu di jemput meraikan majlis cukur rambut ni.ibu2 muda suka buat majlis begini..

    BalasPadam
  8. cantik buaian tue..dah macam kenduri kahwin...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers