OOO

Isnin, April 02, 2012

Mewah Betul Perkhawinan Ini

 pokok gantung kad wish dari jemputan..cam gantung kad hari rayalah pulak
Malam Ahad lepas, akak berkesempatan pergi ke perkawinan seorang CEO berbangsa China di puncak Genting Highland.  Fuh banyak tul duit dorang ni..al maklumlah duit tak tau nak buat apa. 
kat luar grand ballroom..sedap betul lagu yang di mainkan
Yang bestnya pihak pengantin siap  berikan satu bilik di  First World Hotel.  Pucuk di cita ulam mendatang, akak angkut anak-anak akaklah.  

Seumur hidup tak pernah lagi tidur kat atas puncak ni, sebab nak buat per buang duit sebab nak balik rumah tak sampai 1 jam dah sampai kat umah dah. Kalau bawak anak-anak main kat atas ni kami selalunya pergi pagi dan balik malam, kami  gi naik bas kat Taman Melati ajer.
Orang China kan sukakan warna merah tanda gembira , akak pakailah baju merah..barulah nampak ceria kannn

nanti akak ceritakan sape pengantin ni..first time gi Chinese wedding tau..dulu ada gak masa muda member cina jemput tapi tak pernah gi..

14 ulasan:

  1. haaaaaaa.. ada singgah gohtong tak? hehehee

    BalasPadam
  2. Mesti meriah majlis kahwin kaum cina ni kan. Siap buat di tempat sejuk lagi.

    BalasPadam
  3. if Chinese punya wedding mmg meriah sangat. tambh lagi if diorg ni banyak duit. bab yamseng x blh blah.hik4

    BalasPadam
  4. Seronok dpt bilik free...ni yg best ni.

    BalasPadam
  5. bestnya kak ina... tunggu sambung citer..

    BalasPadam
  6. buat kat puncak genting higland.kayanye..

    BalasPadam
  7. wah best laa dpt jemputan makan yg grand.

    BalasPadam
  8. Bestnyer dapat gak akak merasa, perkahwinan kat Genting lagi..
    Meletopppsss :)

    BalasPadam
  9. woo kak..bestnya..siap bagi bilik lagi...saya kawan cina ramai...tak pernah lagi diajak..sebab diorang kawin simple je..asal pakai gaun pengantin,makan besar ngn keluarga,amik gambar dah jadi lah tu..

    BalasPadam
  10. Bestnya kak ina.. dapt penginapan percuma lagik.. Meriah nampak majlisnya..tuh..

    BalasPadam
  11. wow mmg betul2 kaya la nie...sapa CEO tue kak?

    BalasPadam
  12. perghh..dahsyat la akak...jarang org dpt invitation chinese kawen..grand amat ni smp buat kat atas nun!

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers