OOO

Isnin, Mei 28, 2012

Comelnya Baby Redmummy

Terima kasih Redmummy sebab sudi jemput kami sekeluarga semalam sempena Majlis Aqiqah Redbaby dan sempena majlis perkawinan adik lelaki beliau.  

Oleh kerana kami sekeluarga bertolak dari Melaka dan singgah situ dan sini akhirnya sampai kat tempat majlis dah dekat pukul 3.00 petang.
 
Comel sungguh baby Redmummy ni..puteh melepak..dah pandai nak usik itu dan ini.  Redmummy dan warna merah tak boleh di pisahkan.
 Nasib baik ada geng nak pot pet..pot pet..Thara and family
 Pengorbanan seorang ibu..siang kerja..malam kena berjaga bila baby ashik terjaga dari tidur..pastu hb kerja luar pulak tu...tak per Redmummy ..tu semua memang cabaran kan..tapi masih sempat lagi update blog..
 Madamondoq sambil makan sambil pot pet pot pet..
kat belakang yang tengah bersalam ialah ibu Redmummy
 mama-mama yang vogue..posing sebelum pulang..crd pic : Madamondoq
Terima kasih yer sebab sudi jemput kami sekeluarga.

11 ulasan:

  1. i tengah undur keta nak balik dah time ni

    BalasPadam
  2. Bestyer dapat jemputan..

    Kak Red tetap mantain gitu ;)

    BalasPadam
  3. dapat gak jemputan tapi tak dapat pergi sebab keje pagi time nie....

    BalasPadam
  4. alooo comelnyer RB nih.. Putih gebu..

    BalasPadam
  5. Comelnyer baby tu sama comel ngan ibunya Redmummy

    BalasPadam
  6. alah x dpt jupe kak ina, sha dah balik time madam sampai...hohoho

    BalasPadam
  7. kak jelesnyer dpt jemputan dari kak redmummy..anknyer mmg conei kan.mcm ank cine..poteh melepak -nengok dr blog beliau je la-

    tp redmummy mmg hbt dari bkerje, jga ank, kje luo lg boleh update je blognyer tu..

    HEBAT!

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers