Isnin, Mei 14, 2012

Gambar Pemenang Dutch Lady Get Smart Get Famous

 
Hari Sabtu lepas akak telah menghadiri Dutch Lady Get Smart Get Famous Finale bersama-sama dengan beberapa orang rakan blogger.  
Majlis untuk Pengumuman 3 Pemenang Contest "Get Smart Get Famous"  di Pizza@The Curve, Mutiara Damansara dimana kempen ini telah berlangsung secara berperingkat-peringkat (3 Fasa) dari Disember 2011 sehingga Ogos 2012.
 
 Emcee Aishah Jennifer Mohamed Sinclair @ Aishah Sinclair yang cantik jelita
Opening Speech oleh Wong Vai Chi, Senior Brand Manager, Dutch Lady Malaysia
Kesemua 10 finalist telah di temuramah oleh emcee tentang pengalaman mereka sepanjang pertandingan ini sementara anak-anak yang comel leka bermain permainan yang di sediakan.  

Nasib baik ada permainan ni..kalau idak mesti dorang kebosanan duk lelama atas pentas.   Faham ajerlah kan anak-anak kecil tak kan boleh duduk diam ajer..paling tahan pun 10 minit ajer.
 
Kelakar tenguk telatah anak-anak ini..ada yang kacau ibu yang sedang interview..ada yang jalan-jalan kesana dan kemari...ada yang sibuk bermain dengan rakan.  Ada gak yang duduk sopan santun di atas pentas bersama ibu mereka.
Gimik pengumuman pemenang bertuah..jeng jeng jeng
Pemenang-pemenang Kontest "Dutch Lady Get Smart Get Famous" dari kiri, 
Adik Mirza Adam , Adik Muhammad Harith Hazeeq dan Adik Tan Ai Chen.
 
Akhirnya 3  anak-anak comel yang bertuah ini telah menjadi Pemenang Hadiah Utama ini bakal membawa pulang hadiah pilihan masing-masing iaitu antaranya Smart Home Makeover  atau Biasiswa atau Ford Fiesta 1.6L Sport Ti-VCT Automatic yang bernilai RM80,000.00.

Tahniah mereka semua.  Memang kecik-kecik dah bernasib baik. 
Bersama top 10 finalist yang rajin baca blog akak http://ibuayahdamia.blogspot.comterima kasih sudi tegur
Bersama emcee yang kiut miut dan comel..alahai 
apasal mata akak pandang tempat lain
BLOGGER YANG HADIR   QUE ACHMAD, AKUBIOMED, YASTRO,  
BENASHAARI, CIKNURUL, BRO FRAMESTONE  dan JEJAI yang bervangan nak buka   Kelab Peminat FATIN LIYANA dan  telah di paksa membuat gaya comel  FL 

More information www.dutchlady.com.my

13 ulasan:

  1. hahahaha... rasanya lepas nei makin ramai la blogger yang akan beraksi gaya FL nei....

    BalasPadam
  2. wah hadiah boleh tahan ye.. untung sapa yang menang tu.. :-)

    BalasPadam
  3. Hadiah yang boleh tahan dan tahniah untuk pemenang.

    BalasPadam
  4. wow best! dpt begambo ngan aishah sinclair..:)

    BalasPadam
  5. Tahniah buat semua pemenang ;)

    BalasPadam
  6. tahniah utk semua pemenang!! bestnyaa hehehe

    BalasPadam
  7. uiii sonoknyer.. rugi2 xjoin mende nih..kalo x manela tau ade rezki kan..

    -ni kire xde rzki la kn- huhuhu

    kak ina, akak ni mmg byk program kan? best la akak..

    BalasPadam
  8. Tahniah buat pemenang.. aloo sayangnya gambar akak ngan Asiah sinclair tu..

    BalasPadam
  9. sha lambat tahu pasal event ni .. pd hari event baru sha baca status bro framestone kat facebook . rugi2x...

    hehehe

    BalasPadam
  10. Saya suka melihat gelagat anak-anak kecil berdisplin sungguh mereka tidak berlari sana ke mari.

    BalasPadam
  11. seronoknya menang dutch lady tu,,, huhuhu

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers