NAK DUIT RAYA TAK?

Cabaran Duit Raya 2014

Shopping Time

Lazada Malaysia

Ahad, Jun 24, 2012

Keluar Jap Kat Rancangan Nona TV3

Akak layan berita TV3 pukul 1.30 petang..ingat nak layan rancangan NONA pukul 2.00..tapi hb nak keluar...akak pula ada jemputan jadi suruh hb hantar ke rumah GTB yang buat majlis sambutan harijadi anak perempuan beliau.
Mula-mula adik ipar di Melaka sms...
kak lina...ada ker masuk rancangan NONA?
Ehh tak adalah pulak..
Ada..kak lina tengah masak dengan Chef lelaki..
ooo yer ker?
Pastu kakak ipar di JB call..
pot pet pot pet
kau masak apa dengan chef..mintaklah resepi
ala masak resepi omputih..ubi kentang ajerkkk
pot pet pot pet
 kat twitter dan facebook pun ada yang mention
  perkara yang sama..

gelak bila baca mat gebu kata..comey je...comey  tang mana..tang badan ker?

 wah terharu sebab ada yang perasan

Terima kasih buat geng fb dan twitter yang sudi bagitau..
confius gak bila natifar kata keluar dalam berita...erkkkkkk

Akak cuba cari dalam tonton.com  bila balik dari gi makan-makan ..nasib baik dah ada..dapatlah layan jap.  Pastu sibuk ajak anak-anak dan suami tenguk...

apasal u jadi juruacara pulak..
taklah..i buli chef suruh buat resepi i tu 
oooooo

Pastu anak dan suami akak kata..
ala keluar 22 saat pun perasan...(siap kira dengan jari tu)
oklah tu bang...korang ada...sambil gelak-gelak..

N3 pasal masak memasak tu akak dah update pun kat blog..
kalau nak tenguk boleh tenguk di http://www.tonton.com.my...dalam segmen glam buzz...tu pun kalau nak tenguklah...

p/s sajer pot pet pot pet kat sini..nak buat kenangan ajerk

35 ulasan:

  1. fuyoo.. masuk tv lagi. best2.

    BalasPadam
  2. Sy dgr ajer tp x smpt tgk. X kiralah bpe lama kan, kak? Ttp glamss..

    BalasPadam
  3. Salam K.Ina.tahniah muncul di Nona..

    BalasPadam
  4. Salam K.Ina.tahniah muncul di Nona..

    BalasPadam
  5. Yang penting keluar..tul tak kak...

    BalasPadam
  6. congrats k.ina...glamer giteww...

    BalasPadam
  7. memang gempak betul kak ina ni

    BalasPadam
  8. wah.. lagi hebatlah kak ina..
    makin popular sbb dah kuar TV :)

    BalasPadam
  9. Salam.. Saya pun perasan akak di Rancangan Nona TV3.. Tahniah Kak Ina.. Lepas ni akak semakin dikenali...

    BalasPadam
  10. wah akak ke yg masuk nona tadi tu..

    terus follow akak..hehe

    BalasPadam
  11. kyra td pun mmg tgok nona.. tup2 terpacul kat bbir "eh! ni kak ina kl ni!!" hehe

    tahniah kak..:)

    BalasPadam
  12. wahh...dah masuk tv plak yek

    BalasPadam
  13. Fuiyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo. Masyuk Tiviiiii....

    BalasPadam
  14. bukan senang nk keluar tv tuuuu....
    Kita tak tgk la, jln2 shopping tadi...

    BalasPadam
  15. Salam sejahtera

    Kakak puntgk kat nona tu, nampak kurus le sekarang!

    BalasPadam
  16. ahhaaa... terbaiikk laaa kak.. saya tak perasan lak tadi.. tengok tv3 lepas berita.. huhuhuu

    BalasPadam
  17. best.... terus glamor nanti....

    BalasPadam
  18. Akak tadi tengok nona...tengah syok2 tengok....eh macam ku kenal kakak ini....memang pun menjerit panggil anak2 tengok nila member blogger mak dah famous dah ni hehehe....dan dan mengaku member kak....tahniah ye kak.

    BalasPadam
  19. wah glammm gitu..sejak 2 menjak ni..ramai plak blogger2 yg masuk tv...cayalah.. :)

    BalasPadam
  20. Alaaa..x tengok nona. So tak tgk akk masuk tb..Rugiii

    BalasPadam
  21. tahniah akak!! mmg tebbaek!!

    BalasPadam
  22. laaa,ye ke?pia xsempat gi kenduri. tgk nti terjah tonton

    BalasPadam
  23. Perghhh....rasanya kak la skang yang paling glamer sebab dah banyak kali sangat kuar tv nei....cayalahhh

    BalasPadam
  24. Permulaan untuk jadi femes tu kak. Biar la 22 saat pun. Hehehehe.

    BalasPadam
  25. wah gelemer tu.. 22 saat pun bermakna apa.. korang ada.. kak ina dah keluar TV3 korang bila lagi.. hehehe

    BalasPadam
  26. masuk tv 22 saat pun ok aper dr tak masuk langsung :) hehehehe. nak kena mintak otograf ni :)

    BalasPadam
  27. Masuk TV tu... glamer jap.. hehehe

    BalasPadam
  28. ha aahhh.. nampak kak ina dlm tv3... seronok sangat..

    BalasPadam
  29. cayalah kak ina........
    masa tengok tu terkujat saya,tumpang gembira hehee

    BalasPadam
  30. glam la tue. haha, smlm x smpt jumpak lama2

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...