OOO

Sabtu, Jun 30, 2012

Whatchuwant?A Football Frenzy!

24 HOURS SPONSERED POST. PLEASE SCROLL DOWN FOR LATEST ENTRY
Tidur.... bola, makan... bola, mandi... bola, minum... bola, semuanya bola. Demam bola tiba lag. Ada yang sampai sanggup tak tidur, berjaga malam  dan melepak di kedai mamak ataupun di rumah semata-mata nak jerit kuat-kuat.  Pastu mulut ashiklah pot pet pot pet dan  maki hamun tak berhenti semata-mata nak sokong pasukan kegemaran.


Jadi adakah anda seorang  football Whatchuwant yang dicari?

Untuk musim bola sepak ni kan, anda boleh dapat bola dengan Whatchuwant! Anda boleh call ataupun sms rakan anda dan bincangkan keputusan terbaru ataupun jika anda nak tau keputusan terkini, anda boleh dapatkannya di  Whatchuwant!

Anda boleh deal dengan packs-packs Whatchuwant tau! Cuma dial *128#, pilih packs dan juga boleh pilih hadiah..best kan kalau camtu.  Korang boleh pilih awesome packs antaranya:


Football SMS Alert Pack
Dapatkan alert SMS pada semua berita terkini mengenai kejohanan bola sepak terbesar di Eropah


Talk n Text Pack
Anda boleh berbual ataupun sms dengan kawan dan bercerita tentang permainan, pemain dan banyak lagi.

Dengan kedua-dua packs ini, lengkaplah kegilaan anda tentang bola sepak.   Bolehlah anda makan, tidur, pot pet pot pet, text dan semuaya pasal bola.   Selain itu, apabila anda melanggan pack ini , anda  telah melayakkan diri anda untuk membawa pulang hadiah yang menarik dan menakjubkan tau!  


 Antara hadiah-hadiah yang telah diberikan untuk Whatchuwant setakat ini termasuk:

HP Envy 14”
Macbook Pro 14”
Samsung Galaxy Note
Samsung Galaxy S II
Sony PlayStation 3
Xbox Kinect
Nokia Lumia 800
HTC One X
Sony Tablet S
Samsung Galaxy Tab 10.1
Pioneer DJ Console

Banyak lagi hadiah menarik untuk direbut. Untuk maklumat lanjut jom terjah di http://xpax.com.my/whatchuwant.php.

3 ulasan:

  1. Nasib baik saya tak berapa gemar tengok bola. kalau tak , tak tidur mlm

    BalasPadam
  2. ALHAMDULILLAH... CELCOM i want also laaa.... hehehhe

    BalasPadam
  3. sponsor post... masyuk tu :)
    bila lah nak boleh dpt gak nih... hehehe

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers