Ahad, Julai 08, 2012

Jom Join Whatchuwant!

24 HOURS SPONSERED POST. PLEASE SCROLL DOWN FOR LATEST ENTRY

Pernah tak anda teringin nak dapat hadiah yang anda nak tanpa mengeluarkan satu sen pun? Tiada yang mustahil dengan Whatchuwant! Anda boleh dapat hadiah yang anda inginkan .  

Nak tau rahsianya tak? Rahsianya...

Cuma tekan/dial  *128# dan tekan butang hijau(Call) di handphone, anda telah pun layak untuk menyertainya. Betul akak tak tipu tau.... Senang kan??

Pastu pilih salah satu pack  dan pilih hadiah yang anda idam-idamkan. 

Bermacam-macam packs yang telah disediakan mengikut kesesuaian anda. Tidak kira untuk berbual, mesej, melayari internet, MMS atau membuat panggilan video. 

Just dial *128# to get Whatchuwant! 

Tengok la video yang best ini.
http://www.youtube.com/watch?v=D5NKBib5ofU

Anda juga boleh memilih lebih dari 1 pack yang disediakan. Bila anda telah melanggan packs  ini, anda telah melayakkan diri untuk memenangi salah satu hadiah yang akan diberikan.


 Antara hadiah-hadiah yang telah dimenangi setakat ini adalah: 
  • HP Envy 14” 
  • Macbook Pro 14” 
  • Samsung Galaxy Note 
  • Samsung Galaxy S II 
  • Sony PlayStation 3 
  • Xbox Kinect 
  • Nokia Lumia 800 
  • HTC One X 
  • Sony Tablet S 
  • Samsung Galaxy Tab 10.1 
  • Pioneer DJ Console 
  • Bose Headphones 
  • Monster Beats by Dr. Dre 
  • Bose Home Theatre System 
  • Harmon Kardon Home Theatre System

Dah 100 orang dapat hadiah best ni..anda jeles tak? Jangan risau anda masih boleh join lain sebab kempen ni masa ada lagi...hadiah bukan untuk seorang sajer,  malah lebih dari 3 orang boleh menang tau.




Banyak lagi hadiah yang menarik se tiap minggu..cuma dial *128# ...ada hadiah yang best  menanti. Manalah tau lepas ni rezeki anda pulak yang dapat.


Jom join Whatchuwant sekarang juga!  Info lebih lanjut, klik kat  SINI

5 ulasan:

  1. Kurang percaya dengan pertandingan pertandingan seumpama ini. Hihi

    BalasPadam
  2. sememangnya CELCOM memang murah hati buat promosi camni....tapi blogger pun ade jugak rezekinya kan...

    BalasPadam
  3. alhamdulillah..rezeki naz ada kat peraduan ni. naz dah menang untuk minggu ke 4 sbnrnya :)

    Naz dah menang! : Kempen Whatchuwant Celcom

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers