OOO

Ahad, Julai 29, 2012

Misterinya Grand Prize Whatchuwant!

Misteri..ianya memang susah nak di selesaikan.


Anda tau kan yang misteri  Bermula Triangle memang tak terungkai sampai sekarang ini.

Tapi ada satu misteri/teka teki  yang boleh dirungkaikan. 


cer teka apakah ini?

 Kalau belum cuba tenguk lagi...Adakah Ini Kapal Terbang???
 
Rasa-rasanya apa yer!

Adakah ini Rumah??...Handphone Atau Tv LCD?????

Oklah akak bagi clue yer..

Anda  akan menjerit "Wheeeeeeee!"  
Hello...social life!
Rasa confident yang meluap-luap.
Hadiahnya yang sungguh awesome!

Masih lagi tak boleh teka?


Cuba klik http://bit.ly/WCWGrd setiap hari dari 23-29 Julai 2012 dan intai-intai apakah benda ini yer.


Anda boleh gak sertai perbualan dan buat tekaan kat Twitter..
hashtag #PeekWhatchuwant ataupun melalui  Facebook Connect



Camner Nak Join Whatchuwant?  Senang ajer..


Mula-mula cuma dail *128# , pastu  pilihlah  pek-pek yang terbaik dan sesuai tanpa berbelanja lebih!  
 Pilih Pek-Pek Yang Anda Suka
Pastu Pilih Pula Hadiahnya
Mana Tau Kali Ini Tuah Anda Pula
Boleh Menang Hadiah Utama

Jadi usha-usha hadiah, dial *128#, pilih pek dan pilih hadiah!
Tunggu ajer pada 30 Julai untuk mengetahui apakah  Hadiah Utama Whatchuwant!

10 ulasan:

  1. wah sungguh misteri ni kak. apa dalam bayang2 tu? hehehe

    BalasPadam
  2. Kak Ina.
    Misteri apakah ini????...
    Mcm tv pun ada juga tu..Heeee

    BalasPadam
  3. Salam Kak ina;
    maaf la kak dah lama tak buka blog sebab busy pindah ofis huhuhu....saya ada email detail yang akak mintak itupun kalau masih ada rezeki saya nak dapat keychain tuh...tak kisah pun yang mana satu...thanks akak

    BalasPadam
  4. apakah dia? Saya tidak dapat meneka .. kabur-kabur bah.

    BalasPadam
  5. wahhhhhh...misteri nusantara ni hehehe :-)

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum wbth sis..

    Wah......menarik ni.......

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers