OOO

Isnin, Julai 16, 2012

Restoran Yusof Authentic Chinese Cuisine Platinum Walk

Akak belanja kali ni sebab semua anak-anak ada di rumah.  Tapi akak guna voucher grouponlah sebab murah..al maklumlah budget ciput.
Banyak kan diskaunnya..pandai kan akak nak berjimat cermat bila tang 
keluar wang sendiri..puji diri sendirilah kan
 
 Kami makan di sini Yusof Authentic Chinese Cuisine masakan dari negara China tapi halal
 Inilah setnya untuk 8 orang makan
 
 baca doa sebelum makan
 

 Paling sedap sekali ialah  "Bi Feng Tang Style Chinese Wing " atau dipanggil "Typhoon Shelter".  Ranggup kepak ayam ni..serdak-serdak di makan bersama hirisan cili memang mengancam..tak taulah pulak camner nak membuatnya.
Medal Spicy Fragrant Shrimp pun sedap
Tang Ba Fish..kira ok juga
Braised Soft Bean Curd...sedappp
Sweet Corn Sup..rasanya manis
Crispy pumpkin cake..kat dalam ada inti kacang merah..dorang  kata sedap.  Puas hati gak sebab kenyang dan berbaloi rasanya.  Kalau tak guna voucher..herm rasanya tak mahal gak untuk makan 8 orang. 

Harga tu tak masuk air yer...air cuma dalam RM12.00 lebih ajer..
Yusof Authentic Chinese Cuisine (dekat Hayaki Cafe)
79-0, G-Floor
Block D, Platinum Walk 2, 
Jalan Langkawi, Danau Kota, Setapak,
 Kuala Lumpur, Malaysia
 019-308 9881

8 ulasan:

  1. pia xpasan pon ade kat groupon

    penah try ala carte mee ,hubby mkn nasi n fragrant chicken..rm30+

    mee xbape sedap sgt

    BalasPadam
  2. x pernah singgah lagi walapun selalu ke situ,.. hehehe

    BalasPadam
  3. Memang untung banyak laa... sebab diskaun separuh harga sebenar....menu pun menarik tue

    BalasPadam
  4. Kak..kitaorg selalu memgelakkalau bos nak belanjer masakan cina tp bl tgk akak makan nmpk sedap plak..hehehe

    BalasPadam
  5. sedap pulak tengok gambar2 ni...

    BalasPadam
  6. dekatje ngan rumah tapi x pernah try lagi

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers