OOO

Khamis, September 06, 2012

Bersantai Di The Pool Ampang



The Pool - Salah satu tempat yang sesuai untuk menghabiskan waktu malam bersama rakan-rakan ataupun orang yang tersayang.
Akak dah pernah pergi The Pool kali pertama dahulu.  Memang teruja bila melihat pemandangan yang ada di sini terutama suasana di tepi kolam yang mendamaikan mata memandang.
Kalau pergi di sini, anda akan mendapat layanan bak seorang VIP tau. Sambil menikmati suasana yang santai di tepi kolam, anda juga boleh menikmati makanan dan minuman yang lazat yang di sediakan di sini.

Antaranya ialah
fuhyooo bentuk love tuuu..feeling lomantik bila berduaan dengan hb
hiasan yang mengoda kalbu
menyelerakan sungguh kannn
 wow..tenguk pun dah tergiur dibuatnya

 Untuk pengetahuan korang The Pool ni diasaskan oleh pemilik restoran dan bar yang terkenal di Damansara Heights iaitu The Hill.

Anda boleh pilih nak lepak kat mana mana tempat yang anda suka.. semua tempat di sini memang sungguh selesa  antaranya ialah


The Pool Deck...kalau akak..akak suka di sini..suasana santai dan open air
Kyoto Lab Lounge
The Pool Deck ...seronoknya bila dapat datang dengan suami kannn

The Pool Inside Seating


Kyoto Lab Dining

Cantikkan dekorasi yang di sediakan memang menarik dan sesuai dengan taraf layanan  bak VIP yang di sediakan di sini.  Apa lagi jangan lepaskan peluang bersantai di sini.

The Pool
347 Jalan Ampang, Kuala Lumpur, Malaysia

Facebook : The Pool, Jalan Ampang
Rabu hingga Sabtu – 5.00 petang hingga 3.00 pagi
Ahad – 4.00 petang hingga 3.00 pagi
Isnin & Selasa – Tutup

p/s wah...kalau candle light dinner dengan hb sempena ulangtahun perkawinan best gak ni..feeling macam baru kawin..ahaksss

9 ulasan:

  1. Assalamualaikum Kak Ina

    Subhanallah....indah dan damai
    tapi termampu ke agaknya saya...

    BalasPadam
  2. best nya kalau dpt ber2 2 an dgn hubby kat sini

    BalasPadam
  3. cantik dan sgt menenangkan...tp mesti x mampu...pegi kopitiam je le saye...

    BalasPadam
  4. deko air n tempat dia menarik. lain dr lain;D

    BalasPadam
  5. erm menariknyer tmpt ni, kalo dok bmnje2 ngn org tsyg mzt best..hahahaha

    tp tgok tmpt yg cantek gini tntu bkn thp utk lov kot..

    lalalalala~~

    BalasPadam
  6. Santai kan tempat ni.. aman jer..

    BalasPadam
  7. Bestnya. Menarik tempat ni untuk menghabiskan waktu dengan keluarga yang tersayang :D

    BalasPadam
  8. kak ina, memang sungguh cantik dan nampak tenang. romantik mungkin lar kalau tak ramai orang... hahahah...

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers