Khamis, September 27, 2012

Biar betul. Cuba Rasa!

 48 hours Sticky Post. Scroll down for the latest entries.
 
Biar betul.  Cuba Rasa!

Tak bosan ke asyik minum coklat sama je?
Mestilah bosan kan..dah tentu kita nak rasa minuman bercoklat yang lain pula.

Minuman  Coklat Dutch Lady baru memang  Lazat, Berkhasiat dan EzyMix (Mudah Di bancuh) dan sesuai untuk seisi keluarga.

 
 Biar betul ni..kalau tak percaya Cuba Rasa

Kenapa Minuman Coklat  Dutch Lady Baru Perlu Di Cuba Untuk Di Rasa
Sebab rasanya yang sedap dan lazat disebabkan keenakan coklatnya yang umphh..memang terbaiklah.

Minuman Coklat  ini memang berkhasiat kerana mempunyai Omega 3 dan 6 serta mempunyai 8 jenis Vitamin B (Vitamin B Kompleks)selain  penuh dengan  dengan rasa coklat. 


Mudah  di bancuh (EzyMix) serta mudah di sediakan.
Cuma tuang air panas dan tambahkan kiub ais untuk minuman sejuk  yang sedap dan lazat.  Anda boleh pilih nak minum secara panas ataupun sejuk.

Biar betul...Cuba Rasa
Minuman coklat Dutch Lady ini juga merupakan susu serbuk (powdered formulation )yang sesuai untuk di nikmati seisi keluarga.  Harga yang di tawarkan memang berbaloi dengan khasiat yang ada dalam Minuman Coklat Dutch Lady ini.

Biar betul..Cuba Rasa 

Trak Biru Berjenama Biar betul telah  pun membuat pusingan di kawasan trafik yang paling sibuk di Lembah Klang selama 2 minggu sebelum pelancaran rasmi Minuman  Coklat Dutch Lady pada 19 September 2012 yang lalu.

Mereka juga telah dapat merasai kelazatan minuman bercoklat dan mereka semua  masih tertanya-tanya apakah jenama minuman  coklat yang enak dan lazat  di minum ini.




Peraduan ini telah pun  berlangsung dari 8 September 2012 hingga 18 September 2012 di laman web http://www.biarbetul.my/ dan pemenang-pemenang telah di umumkan di laman web Facebook Dutch Lady.



Kalau anda hendak menerima hadiah baucar bernilai RM50 anda bermain permainan Ezy Mix Party Di Facebook Dutch Lady.

Jika anda telah menjadi tiga peserta berdaftar yang berjaya mengumpulkan skor tertinggi mingguan, anda  akan menerima hadiah baucar bernilai RM50 (dari 21 September 2012 hingga 18 Oktober 2012). 

Sebanyak 5,000** baucar bernilai RM2 akan dihadiahkan kepada peserta yang mencapai skor melebihi 200!
 
Biar betul..Cuba Rasa
  



 

13 ulasan:

  1. mcm menarik...mcm nak beli jugak...hihi

    BalasPadam
  2. Nampak menarik, kena terjah beli dan rasa, baru betul ;)

    BalasPadam
  3. biar betul nie dutch lady ada perisa coklat yang baru? maybe kat tempat eyza tak sampai lagi kot sebab minggu lepas pergi beli susu dutch lady versi botol tak nampak pun lagi.


    HARUS DICUBA DAN DIRASA
    MINUMAN COKLAT DUTCH LADY YANG TERBARU
    SESUAI UNTUK KANAK-KANAK DAN ORANG DEWASA
    CUBA DULU BARU TAHU PERISA YANG BARU


    PENUH KHASIAT MINUMAN COKLAT
    ADA BERJENIS VITAMIN DAN OMEGA
    SEKALI MINUM TERASA KEENAKAN COKLAT
    MAMPU DIBELI BERPATUTAN HARGA


    BalasPadam
  4. Saya & anak suka sgt coklat ni, lepas ni boleh la try beli...

    BalasPadam
  5. assalamualaikum kak ina...best juga ni boleh la cuba rasa nanti...:)

    BalasPadam
  6. kena cuba nie.tukar selera kan.selalu beli yang fullcream.

    BalasPadam
  7. biar betull..?? memang betul laaa berkhasiat!!

    BalasPadam
  8. Minum susu untuk kesihatan tulang. :-)

    BalasPadam
  9. Memang BETUL!!!!!!!!! Bukan sahaja rasanya yang BEST, malah dengan kehadiran Coklat Dutch Lady ini dapat mengeratkan lagi hubungan kami sekeluarga... Tanpa ada masalah kesihatan...

    BalasPadam
  10. Baru2 ni saya ada tengok kat TV pasal iklan susu dutch lady baru, dutanya sharifah shahira dengan seorang lagi artis lelaki. mesti sedap kan kak ina, dah lar sedap, mengenyangkan perut pulak tu

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers