OOO

Rabu, Oktober 03, 2012

GA kakinakl.com

GA akak kembali lagi..tentu ramai yang suka kannn..
 Akak nak bagi percuma ajer  benda-benda  ni
Tapi ada syaratnya...senang ajer..cuma buat N3 dan bagitau kenapa anda 
nak barang yang anda pilih..suka hatilah nak warna merah, ungu ataupun putih..

Contoh...
 Saya nak Neutrogena GA dari kakinakl.com kerana.............................
.................................................

Itu ajer..

 Jangan lupa linkkan  blog akak yer
Pastu hantar link kat bawah N3 ini...5 orang pemenang setiap barangan akan di pilih  berdasarkan N3 paling best..ikut syarat penyertaan dan  dapat menarik hati akak.

Semua peserta mesti ikut syarat akak ni tau.   Setiap orang cuma boleh buat satu N3 sahaja.
Contest ni sampai cukup bulan September 2012....jam 12.00 tengah malam...apalagi jomlah join GA mudah ini..mana tau kan..anda boleh dapat percuma barang kesukaan orang pempuan ni.


25 ulasan:

  1. menarik tu kak ina :)

    (sorry td lupa nak tukar ID dari ID company ke ID personal hehe)

    BalasPadam
  2. yeay. kak ina buat giveaway lagi. mesti join ni..

    BalasPadam
  3. Nak join gak nanti.. insyaAllah..

    BalasPadam
  4. kak ina, nak tanya nie.. kena nyatakan sebab tue adakah sebab umum atau sebab kita pilih barang yang kita nak huhu...

    BalasPadam
  5. saya nak join.hope ada rezeki.amin. =)

    http://fizah-sukhri.blogspot.com/2012/09/ga-kakinaklcom.html

    BalasPadam
  6. menarik , nnati nak joint juga

    BalasPadam
  7. misz_eyza

    ikut kreativiti kamulah yer..janji boleh menarik hati akak nak bagi hadiah tu

    BalasPadam
  8. salam kak Ina..
    saya nak join.

    http://hanasafirahidayah.blogspot.com/2012/09/ga-kakinaklcom.html
    tq.

    BalasPadam
  9. Salam Kak Ina KL,

    Dengan gembiranya saya join;

    http://lydsunshine.blogspot.com/2012/09/ga-kakinaklcom.html

    TQ.

    BalasPadam
  10. join jugak... http://cahayahana.blogspot.jp/2012/09/ga-kakinaklcom.html

    BalasPadam
  11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  12. Nk join ek k.ina..
    http://doterishak.blogspot.com/2012/09/ga-kakinaklcom-1st-time-ni-nk-try.html

    BalasPadam
  13. kena suruh wife join ni.. hehehe

    BalasPadam
  14. akak, lov join ye.. hajat dihati nk mntk je semua brgn tu..tp syarat tlh ditetapkn..eheheh

    http://lov-note.blogspot.com/2012/09/ga-kakinaklcom.html

    BalasPadam
  15. akak...saya join...

    http://mummyqaid.blogspot.com/2012/09/dermalogica-ga-dari-kakinaklcom.html

    Njoi....

    BalasPadam
  16. yey kak..

    saya masuk jugak..


    http://belogella.blogspot.com/2012/09/ga-kakinaklcom.html

    BalasPadam
  17. hurmmm.... nak cuba gak laaa.....hahahaha....nanti saya buat entry yea....

    BalasPadam
  18. http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/09/ga-kakinaklcom.html

    BalasPadam
  19. saya dah joinnnnn......
    http://ceritaceritisiti.blogspot.com/2012/09/ga-dari-kakinaklcom.html

    BalasPadam
  20. yeeha... datang cari resepi mee kungfu.... balik bawak hadiah lipbalm yeeehaaaa (berangan disitu)

    http://ehemsz.blogspot.com/2012/09/cari-resepi-terjumpa-ga-kak-inakl-dan.html

    BalasPadam
  21. dh ada pemenang ke akak :)

    happy oktober :)

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers