OOO

Sabtu, September 29, 2012

"Kenapa Maybank perlu bagi saya tiket ke Legoland





"5 sebab Kenapa Maybank perlu bagi saya tiket ke Legoland"




 Monyet gelak terbahak-bahak
Mendengar cerita dari Tupai
Saya pelanggan setia Maybank
Dari Tahun 1984 lagi

Penyu sedang makan maruku
Maruku di ambil dari kanggaru
Buku lama dah bertukar baru
Masih lagi setia denganmu


Ayam dan itik sedang berbaris
Angsa pun ambil bahagian juga
Pinjaman kereta dah nak habis
Tak pernah culas membayarnya
 


Kerana percaya dengan Maybank
Saya ambil lagi pinjaman Maybank Islamik
Tiap bulan bayar dengan cek
Kalau tak percaya cubalah check


 Itulah sebab-sebab saya rasa Maybank perlu bagi saya tiket ke Legoland kerana saya rasa saya layak mendapatnya demi menghargai  kesetiaan saya kepada bank yang terkemuka di Malaysia.


Maybank Bloggers Contest

Terbuka kepada semua warganegara Malaysia dan dah tentu lah Blogger kan.


Syarat-Syarat :

1. Buat entri "Kenapa Maybank perlu bagi saya tiket ke Legoland | Why Maybank should give me ticket to Legoland . Tidak lebih dari 500 patah perkataan.

2. Penjurian di kira mengikut kreativiti , Originality dan unsur - unsur humor.

3. Boleh letak gambar ke, video ke nak kasi entri anda menarik.

4. Dah siap N3 dan di publish. Link  hantarlah  ke email social@maybank.com.my
Jangan lupa beri nama , No. Kad Pengenalan , Alamat , No Telefon dan jangan lupa link entri sekali yaa.


Tarikh penyertaan :

11 September 2012 - 30 September 2012


Hadiah :

Grand Prize - Sepasang season pass ticket ke Legoland Malaysia.

10 pasang Tiket Harian ke Legoland Malaysia.

6 ulasan:

  1. alamak kak ina, sesiapa yang nak join kena cepat coz esok last day

    BalasPadam
  2. salam kak ina...rasa mcm nk joinlah...

    BalasPadam
  3. salam kak ina,saya cuba emailkan tp gagal dihantar..ada cara lain x utk hantar N3

    BalasPadam
  4. Macam biasa entri blog akak memang sempoi...kena plak kali ni berbalas pantun..mcm pertandingan balas pantun yg slalu kluar kat radio dulu2 je...heheh

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers