OOO

Ahad, September 23, 2012

Kueh Baulu Sedap

Assalammualaikum

Sibuk sikit sebab buat kenduri tahlil arwah abah.  Alhamdulliah ramai gak yang hadir..kami masak adik beradik sahaja.  

Sedap baulu ni..tak manis sangat..tekstur pun lembut sungguh.  Akak dapat baulu ni masa gi ke event Pra Pelancaran Bio Cypress Extra anjuran Denaihati.com dan juga sempena  Jamuan Riang Ria Hari Raya 2012 ini telah  dianjurkan oleh bersama oleh kumpulan al ansar , E-Qurban, Denaihati Network dan Biocypress.
Jauh rupanya nak gi beli..yang best tu..ada macam-macam perisa..baguskan jika dapat beli lagi dan support business orang Islam.  


5 ulasan:

  1. belajar buat baulu la kak ina...akak kan pandai masak2 heeee....

    BalasPadam
  2. Berwarna-warni nampak sedap.. kalau di JB, terkenal dengan Bauhulu Mak Jah.. Sedappp.. :)

    BalasPadam
  3. terima kasih entri ni dan sekali lagi sbb sudi hadir ke majlis. juga automatik promosikan kuih bahulu segar ni.

    BalasPadam
  4. Pertama kali melihat kuih bahulu yang berwarna warni.

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers