OOO

Khamis, November 29, 2012

Memasak Bersama Anak

48 hours Sticky Post. Scroll down for the latest entries. 

 Melakukan aktiviti masak memasak bersama anak-anak memang menggembirakan terutama bila anak-anak rajin menolong di dapur. 

Bukan senang nak suruh budak lelaki  tolong masak sebab Imran ni lebih suka melakukan aktiviti luar seperti bermain bola dan basikal bersama geng.

Tentu pembaca blog akak nak tenguk apa yang Imran tolong akak di dapur?  Kalau nak tau bolehlah ke laman web Dear Nestle.


Dear Nestle banyak kebaikannya
Menjadi rujukan buat kita semua
Bila anak sudah bersedia
Bolehlah memasak bersama-sama

7 ulasan:

  1. Macam tengah macak lempeng je.. hehehe.. rajin imran.. bagus2

    BalasPadam
  2. harap2 nanti my nuha pun rajin menolong kat dapur :) tahun depan bertambah sorang lagi anak dara, harap2 mcm tu jugak.

    BalasPadam
  3. assalamualaikum kakina...baiknya ada anak yg menolong...;)

    BalasPadam
  4. rajin nya anak laki2 kak ina. beruntung laaa

    BalasPadam
  5. salam,

    samalah adik sy yg bongsu ni kejanya bola3x... tp kdg ada gak pegang sudip kuali tu... kejanya masak pancake n goreng telur, hehehe...

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers