OOO

Ahad, Disember 23, 2012

Kemana Tumpahnya Kuah Kalau Tidak Ke Nasi

Assalammualaikum semua

Semalam tak sempat nak update blog sebab gi melawat bapa mertua di Hospital Klang sebab tak boleh bangun pada pagi Jumaat lepas.  Bapa mertua gi jejalan umah kakak ipar...tapi di sebabkan hal tersebut terpaksa hantar ke hospital dengan ambulan.  Doakan agar beliau cepat sembuh.
Imran memang terkenal dengan sikap terlebih ramah tamah
Senang dapat kawan
mulut pun becok
suka bergambar
suka mencuba
wow nampak kurus kan..pandai tak akak posing

Inilah yang dikatakan sebagai "Kemana Tumpahnya Kuah Jika Tidak ke Nasi". 
Maksudnya     : baik buruk ibu bapa sedikit sebanyak turun kepada anaknya

Siapa yang kenal akak mesti dah tau camner akak ni kannn

18 ulasan:

  1. hihi suka gambar yg akak posing tue.. cer kasi cara skit camana nak bagi nmpk kurus dalam gambar hihi...


    betul la kak... apa saja kelakuan anak2 pasti ada sedikit dari mak ayahnya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak taulah camner leh jadi camtu..anak akak yang ambik gambar tu misz_eyza

      Padam
  2. yer lah kak, sekarang ni banyak benda dah berkuah, kalau tak ke nasi ke roti canai, ke mee dan macam2 lagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha ha ha..sabar ajerlah kamu ni siti rokiah..tapi klu di fikirkan betul gak ek

      Padam
  3. haah..ada jgk pangai2 kita ni menurub kt ank. huhu..frust jgk kdg2.

    BalasPadam
    Balasan
    1. yang buruk kita tegur chekgu azrine..yang baik kita suruh dorang ikut

      Padam
  4. wah hebat anak beraksi ye.. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. biasalah budak berani camtulah myvitrd

      Padam
  5. Part masakpun mesti tiru ibunya nanti..ble ganti chef riz tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. leh nampak lagi bakat memasak sbb akak tak kasi dia buat..takut tercedera eyriqazz

      Padam
  6. hehe betul lah tu.
    comel je akak posing tu ;)

    BalasPadam
  7. encem la dia..da baik ke kak tgnnye ari tu? tahi lalat kt mata tu yg mahal tu kak..

    psst : cmne akak bgmbau cenggitu tu? cecitececite.. ^^

    BalasPadam
  8. assalamualaikum kakina...betul2 tu mmg akan ada sikit yg mengikut...:)

    BalasPadam
  9. Yeap famili yang mesra dan peramah....

    BalasPadam
  10. ahhaaaa... akak tak naik basikal..? :)

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers