NAK DUIT RAYA TAK?

Cabaran Duit Raya 2014

Shopping Time

Lazada Malaysia

Khamis, Disember 27, 2012

Top 10 Link Referrer Denaihati.com Bulan September, Oktober, November 2012

Assalammualaikum semua

Akak ni kalau ada sms jarang nak tenguk terutama waktu malam.  Pagi tadi terperanjat bila tenguk sms  Eyriqazz.com

Tahniah, rezeki 4 angka dari denaihati. top referral tu..  

Blurr gak..lepas baru teringat nak buka blog http://denaihati.combila tenguk N3 Top 10 Link Referrer dan Rakan Paling Mesra Julai, Ogos, September, Oktober, November 2012..barulah akak faham apakah maksudnya.

Syukur alhamdulliah bila blog akak Top 10 Link Referrer untuk 

bulan September

 
bulan  Oktober 
 dan November..

3 bulan berturut-turut di tempat pertama.  Oh tak sangka sungguhlah.  Terima kasih akak ucapkan buat semua pengunjung blog akak.  Tanpa anda sapelah akak kan. Terima kasih kepada blog Denaihati.com 

yang sentiasa berbahagi-bahagi rezeki dengan pembaca setia blog beliau.  Semuga sentiasa di limpahkan rezeki untuk tahun 2013 nanti. 


41 ulasan:

  1. wahhhh hebatnya.. tahniah ya kak ina..

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. sama-sama myvitrd..tahniah gak buat kamu

      Padam
  3. tahniah kak ina...berganda-ganda tu rezki dari denaihati.

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih misz_eyza

      Padam
  4. Alhamdulillah rezeki kak Ina, dapat Bonus dari Denaihati..
    Tahniah ye Kak :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulliah myra..rezeki yang tak di sangka sangka

      Padam
  5. Tahniah kak.. banyak jugak tu. Rezeki di hujung tahun. Tahniah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulliah hazmin..rezeki terpijak.

      Padam
  6. wahh, banyak tu. leh la belaanja lepas ni. haha..

    BalasPadam
  7. wow... cmne bleyh jd cenggitu tu? tahniah akak!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak taulah lov note...
      rezeki yang di terima tu akak bersyukur

      Padam
  8. rezeki hujung tahun 2013. mudah2an blog kak Ina semakin maju di tahun 2013.

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih cik laili..amin amin amin..silap tahun ek

      Padam
  9. Waa kak, tahniah. Murah rezeki akak, Alhamdulillah.

    BalasPadam
  10. wah...melimpahnya rezki dia...

    BalasPadam
  11. assalamualaikum kakina...tahniah2 yer murah rezeki...;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. mualaikumsalam mas zull..
      terima kasih..amin

      Padam
  12. Inilah yang dikatakan rezeki yang tak disangka-sangka.... Alhamdulillah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu hazman..memang tak sangka dapat rezeki dari denaihati.com

      Padam
  13. Minta semua join contest rakan bloglist dari Oh Gosip Artis.. Terutama sekali admin.
    Pemenang pertama bagi peraduan ini adalah RM100(dalam bentuk wang dan akan ditransfer ke akaun)+RM10 Topup. Bagi pemenang ke-2 hingga ke-10, RM10 topup.
    Harap join nanti yer.. TQ

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sila ke
      http://ohgosip-artis.blogspot.com/2012/12/segmen-khas-rakan-bloglist-bersama.html

      Padam
  14. Balasan
    1. sape tak seronok dapat rezeki macam ni eliss

      Padam
  15. Akak share degan kita lah sikit...bukan duit hehe tapi rahsia nak dpt bnyak referer..macamana aka buat it..????

    saya takkan pecah rahsia akak hehe

    BalasPadam
  16. tulisan pusing..
    kena trafik tinggi setiap hari..sekurang-kurangnya 1000..insyallah leh dapat banyak referer nanti

    BalasPadam
  17. tahniah sebab telah berjaya dalam tiga bulan menjadi top refererr

    BalasPadam
    Balasan
    1. tahniah juga kepada kamu sbb msk top 10

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...