OOO

Jumaat, Januari 04, 2013

Bila Imran Terjumpa Shuib (Sepahtu)

Assalammualaikum dan salam pagi Jumaat yang ceria

Imran tak bagi letak gambar tangan dia bersimen..malu kot..
 ..tapi bila gi hospital hari Rabu lepas, bila terjumpa Shuib (Sepahtu)  dia teringin nak bergambar berdua.

Tersenyum akak bila dapat gak gambar Imran tangan bersimen ...nak buat kenangan kan.

Masa tunggu doktor nak check tangan dia..dia bagitau

Mak ..tadi nampak Shuib bawa Alpard

Oh yer ker....

Tak lama kemudian nampak Siti Sarah dengan anak  bersama adik lelaki sorong kerusi roda gi ke bilik kecemasan.

Rupanya ibu Siti Sarah ada masalah kesihatan. 

Tak lama kemudian Shuib datang dan masuk ke dalam.  Tak lama..kejap ajer..
Pastu dia duk berhampiran tempat akak..terus akak tanya ..

Syuib leh ambik gambar dengan anak tak? pot pet pot pet...


Akhirnya tertunai hasrat dihati Imran ..tersenyum lebar

Syuib sempoi ajer kan..sebelah tu beg tangan berjenama kepunyaan Siti Sarah..

Bila Siti Sarah ke sini..dia sempat interview Imran gak...lupa nak ambik gambar sebab dia sibuk ashik masuk ke dalam tenguk ibu dia.

Alhamdulliah sekarang ni Siti Sarah Raisuddin sedang mengandung 5 bulan dan anak pertama  Uwais Alqarni yang lahir pada 4 Disember 2011  dah berjalan tertatih-tatih..

Suka dengan dorang berdua ni..masih panggil sayang...i likeeeeee....


10 ulasan:

  1. wah best nyer jumpa artis.. hehehe

    BalasPadam
  2. mak siti sarah xsihat?
    sweet la :)

    BalasPadam
  3. Waa seronoknya Imran, terhibur juga dapat bertemu Shuib kan.

    BalasPadam
  4. eliss pulak selalu segan nak amik gambar kalau jumpa artis. hahahaha. aaron aziz offer pun malu gak :p lepas tu nyesal. kah kah kah

    BalasPadam
  5. tersenyum lebar la 2 bila dpt gambar dgn shuib

    BalasPadam
  6. sukanya, minat lawak sepahtu.hhhe

    BalasPadam
  7. amboi..berseri muka Imran..yup x dinafikan Shuib sgt2 peramah...

    BalasPadam
  8. assalamualaikum kakina...mesti seronokkan...:)

    BalasPadam
  9. wah seronok imran bergambar dgn retis shuib...hee

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers