NAK DUIT RAYA TAK?

Cabaran Duit Raya 2014

ShoppingTime

Lazada Malaysia

Sabtu, Januari 19, 2013

Ice Skating Di Sunway Pyramid

Assalammualaikum

Baru selesai minum petang..virus M banyak..akak suruh anak beli ajer goreng pisang RM5.00..cicah pula dengan sambal kicap..fuhh sedap.

Akak tak kuasa nak melayan 2 orang budak sekolah ni..bukan akak boleh main skating ni pun.  Dah tak sesuai dengan usia kalau main ni..kang jatuh tak tentu pasal kena duk hospital lagi.

Kalau mereka berdua nak main akak kata..... tunggu kak Yana balik..simpan duit.  Rasanya semua orang tau  Sunway pyramid ice terletak dalam complex membeli belah Sunway Pyramid.  
  
Akak hantar ajer mereka bertiga ke sini pastu zasss gi lepak umah adik kat Shah Alam sebab badan rasa tak sihat.   Biar dorang main sampai lebam..al maklumlah nak masuk sini bayarannya boleh tahan.  Tapi rasanya masih kira ok kan..kalau nak pi oversea semata-mata nak gi main skating dah  tentulah makan ribu riban gak.

Sarung tangan leh bawa dari rumah..tapi tak adalah pulak..kenalah beli. Nasib baik stokin bawa sendiri.


Tak taulah sape yang paling banyak tergolek dooo...takkan dorang nak cerita kann.  Lamalah juga dorang main sebab mereka sampai pukul 10.00 lebih...dah tentulah puas skating. Bila dah siap makan baru dorang call akak...dekat pukul 4.00 lebih gaklah masa akak sampai kat sini..siap gi window shopping.
Puas hati mereka berdua ni..dapat gak main..nak main lagi kena tunggu Yana balik lagi sekali la...
 

11 ulasan:

  1. saya naaakk sgt cuba ice skating ni.. main roller blade pandai la..ice skating xtau la rasanya caman..huhu

    BalasPadam
  2. Nak juga gi main hari tu tp harga mahal sgt. X sesuai utk azfar dan azwar utk baru nak belajar. Org pun ramai. Kasi pandai main skate dulu baru boleh layan skating nanti.. hehehe

    BalasPadam
  3. adda mmg tak reti langsung main benda nih...

    BalasPadam
  4. assalamualaikum kakina...seronoknya mereka dpt bermain ice skating...:)

    BalasPadam
  5. owwh.kak ina pun berjangkit juga ke virus kenadotan?

    BalasPadam
  6. terror anak akak ber ice skating, kalau saya mesti fail,hihi

    BalasPadam
  7. rasanya... kalau akak main ice skating tu barulah cergas skit nak blogging yea....hehehehe

    BalasPadam
  8. sis saya ada hajat la.
    tiranaaduka@gmail.com
    Perkara-domain.

    BalasPadam
  9. saya cam teringin tapi seriau kalau jatuh. Hehehehe.....

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...