lazada

Lazada Malaysia

Sabtu, Januari 26, 2013

Majlis Nikah

Assalammualaikum semua
Majlis nikah anak perempuan jiran depan rumah malam tadi. Kakak pengantin jadi model.(klik kat gambar klu nak tgk gambar besar yer)

Trends baru pelamin..lawa tak?  Setiap tahun ada ajer idea kreatif dari pakar tentang perkawinan kan..macam-macam bentuk dan gaya yang cantik..Kerusi ada tapi tak letak sebab malam tadi cuma majlis nikah.
 
Pintu gerbang..cantik gak kan
Antaran dari pihak perempuan.
Gubahan pengantin perempuan buat sendiri cuma tempah fresh flower ajer..tak taulah berapa..tapi ikut budget masing-masing..rasanya anda berapa ratus?

Bila tanya budget..

Pelamin ...dekat RM1,800.00
Klik..klik campur video ..RM2,500.00
Khemah biasa RM300 satu..kalau ada ropol kat dalam..RM350.00
Makan minum...1 kepala RM13.00 x ......
Bilik tidur...????????????????
Hadiah kepada tetamu ????????????????
Makan minum waktu nikah ?????????????? 

Fuhyoooo..mahalnya nak buat majlis kawin kan..time anak pempuan akak entah berapalah gamaknya.  Kena menabunglah jawabnya..

p/s Insyallah lepas asar gerak ke Jay Bee pulak..ada kenduri kawin anak sepupu..

13 ulasan:

  1. kalau anak perempuan dah tentu lebih sikit budgetnya..

    BalasPadam
  2. cantik pelamin tu, tp mmg skang agak mahal kak, sy ni pon nak kawen kena simpan duit kumpul2 lagi nih, hihi :D jom singgah blog sy, ada arnab (n_n)

    BalasPadam
  3. hehehe... kak jom la menabung untuk anak kite:)) lagi2 kalau anak perempuan kan...

    www.hafizahsamsudin.com

    BalasPadam
  4. Cantiknya tema hantaran...

    Kombinasi meriah :D

    BalasPadam
  5. nak lelakilah menabung, anak pompuan x yah

    BalasPadam
  6. fresh flowers??? uihhh mahal tu kak ina :-)

    BalasPadam
  7. anak lelaki lagi kena lebih.... nak kena bagi kat perempuan nanti.....

    BalasPadam
  8. sumenya mahal kak...kalo fresh flowers kena gi cameron highlands baru murah sgt2..

    BalasPadam
  9. masa kahwin fit rm6000.. tu majlis simple je tu yang grand beribu-riban kot kak

    BalasPadam
  10. mmmm .... pic model tu pun mahal jgk.. hiiii

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...