OOO

Khamis, Februari 28, 2013

Al-Rawsha Restaurant Kampung Pandan

Assalammualaikum semua

Dulu akak pernah gi sekali kat restoran Al Rawsha kat Jalan Ampang..masa tu bulan puasa ..dek kerana nafsu nafsi dan  tak tau yang nasi ni banyak..tamak order sampai 2 pinggan..haa ambak kawww...tak terhabis makan..perut masa bulan puasa kan kecik..makan sikit dan minum air segelas terus jadi penuh perut.
 Bila gi sekali lagi kat Al Rawsha Kampung Pandan  pun camtu gak..masih tak teringat yang sepinggan nasi boleh makan 4-5 orang..
bila sampai terus teringat kisah dulu..last-last kena tapau bawak balik..ishhhhh asal terlupo pulak ek 
Berbaloi gak makan lamb kabsha dan  chicken madghut ..baru RM25.00 untuk makan 4-5 orang..



dek kelaparan...terlupa nak ambik gambar..mixed grill ni memang sodap..
akak ambik lamb kebab dan chicken kebab..RM30.00
Yang buat tak best sebab Air kat sini mahailah..suasana kat situ memang selesa..yang paling bagus sebab bila ada azan berkumandang bila sampai waktunya..surau pun ada gak (gambar cilok kat fb al rawsha)

8, Jalan Kampung Pandan, Kuala Lumpur,  
WP Kuala Lumpur




9 ulasan:

  1. bila la nak menyinggah ni,xdan nak singgah heheh

    menyelerakan

    BalasPadam
  2. bangi pun banyak kedai masakan arab ni..tp teringin nak makan pure dari arab :)

    BalasPadam
  3. wah...sedapnya nasi arob....i like..:)

    BalasPadam
  4. Saya pernah makan sini berbuka puasa. Orang punya ramai tapi tak reti nak top up..last2 dia bagi discount dekat kami satu group...

    BalasPadam
  5. hari-hari lalu depan restoran ni kalo balik keja. tp xpenah singgah sekali pon. Nk kena cuba sekali ni. Tergoda pulak tgk menu nya.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers