OOO

Ad

Ahad, Mac 17, 2013

Jeng Jeng Jeng Pemenang Contest

Assalammualaikum semua 

Agak lambat update hari ni..menjengkit ke sana dan ke sinun.  

Maaf yer peserta contest sebab agak lambat mengumumkan pemenang contest akak kali ini.

Inilah nama-nama blogger yang berjaya.

1..http://lov-note.blogspot.com

2. http://www.hasrulhassan.com

3.http://hanyapondokusang.blogspot.com

4. http://mamahannybunny.blogspot.com

5.  http://sumijelly.com

6.http://wannserious.blogspot.com

7.  http://eslamic-media-united.blogspot.com

8.  http://fakhruru.blogspot.com

9.  http://fiqhummie.blogspot.com

Hadiahnya ialah :-

1.  Tempat pertama
      RM80.00 


     Rumpai laut asli RM10.00 sumbangan eryati
 
wall hanging sumbangan  infonewbie

2.  Tempat kedua
      RM50.00
      Rumpai Laut Asli RM10.00
 
3.  Tempat ketiga
     RM30.00
     Rumpai Laut Asli RM10.00  
 

4.  Tempat keempat
     RM20.00

5.  Tempat kelima
     RM20.00


Hadiah berbentuk  wall hanging dan rumpai laut asli akan dihantar oleh penaja sendiri.
 

Akak tambah hadiah untuk pemenang no 6 - 9 demi menghargai mereka yang sudi buat N3 yang best.  Anda akan menerima wang tunai RM10.00 setiap seorang.

Yang tak berjaya janganlah berputus asa, insyallah jika ada rezeki akak buat lagi.  

Tahniah juga kepada Denaihati sebab dapat meneka dengan tepat.  Hadiahnya RM10.00.

Terima kasih buat penaja  eyriqaz , , kutooobamboo , jaakechik ,
infonewbie dan eryati. Jasa anda amat-amat akak hargai.

Blogger yang berjaya sila hantar detail seperti nama, nama blog, no hp, tempat ke berapa dan no akaun bank (kalau boleh Maybank)
 
p/s nak minta tolong pengunjung blog VOTE gambar 4 keping akak di facebook
 https://apps.facebook.com/sultansofscience/
Cari nama Haslina Harun yer
Terima kasih pada yang sudi VOTE



18 ulasan:

  1. assalamualaikum kakina...tahniah2 pada pemenang...:)

    BalasPadam
  2. alhamdulillah rezeki uols...tahniah :)

    BalasPadam
  3. congratulations...leh try lain kali...

    BalasPadam
  4. tahniah pada pemenang
    saya ketinggalan ;)

    BalasPadam
  5. Congrats to all winners :)...nice one...

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah, terima kaseh...

    BalasPadam
  7. Tahniah buat semua yang bertuah ;D

    BalasPadam
  8. tahniah pada yang menang ek.

    BalasPadam
  9. tahniah buat semua pemenang kak ina yer.

    BalasPadam
  10. Salam. ..Alhamdulilah berjaya juga akhirnya. Terima kasih pd kakina yg mengganjurkn contest ini...

    BalasPadam
  11. aiyoo!! xsngka plk tcalon dlm pmnang.. hoho! thanks akak!

    BalasPadam
  12. As-Salam. Maaf kak ina sebab tak alert, sibuk dengan projek buat blog orang lain .. heheheh.. nanti saya hantar butiran yang diinginkan. Alhamdulillah ... menang ..mekasih ...mekasih. Hmmm hantarlah buku resepi sekali ehhh .. :P

    BalasPadam
  13. Ok. Saya dah hantar butiran dikehendaki menerusi Gooogle+ Profile tadi. :)

    BalasPadam
  14. waaa... mekasih kak, dapat no 3 pun da cukup bermakna bagi kami ..
    hehe, mekasih ye..
    camane nak contact akak ye, nak bagi detail maklumat semua.. sal bank semua

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers