OOO

Selasa, Mac 19, 2013

JOM JOIN KRU MASTERCLASS & IRFAN KHAIRI

PENTING  UNTUK USAHAWAN DAN BAKAL USAHAWAN SEMUA

Kenapa Perlu Join KRU Masterclass?


Di KRU Masterclass akan mendedahkan kepada anda teknik dan strategi penjenamaan dari segi pemasaran, visual dan penceritaan untuk usahawan dan bakal usahawan supaya anda akan mendapat pasaran yang lebih besar berbanding pesaing anda.
Sekiranya anda menjalankan apa sahaja perniagaan tidak kira online ataupun secara langsung, jomlah  menyertai KRU Masterclass bersama Norman KRU, Yusry KRU dan juga Irfan Khairi yang telah menjana pendapatan melalui perniagaan internet sehingga di gelar Jutawan Siber.  

Insya Allah kalau dengan usaha yang gigih, anda juga boleh menjadi seperti mereka satu masa kelak.

Jika anda berminat untuk menyertai program ini, KRU Masterclass akan di adakan sehari di KRU Academy, Cyberjaya pada 13hb April 2013.

Untuk maklumat lebih lanjut 
SILA KLIK KAT INI

11 ulasan:

  1. dasat ni kak...ni baru btol..

    BalasPadam
  2. Banyak dpt email dr irfan Khairi ni kak Ina..tapi masa tak mengizinkan lagi utk join

    BalasPadam
  3. fuhhh.. jutawan la semua orang lepas ni.. 13April ada di singapore. aduhh.. terlepas peluang

    BalasPadam
  4. Nk "klik sini" tapi risau klu byrn Mahal.. nti buat frust je bila xmampu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kamu klik ajer..bukan terus kena bayarlah hidayah..baca dulu infonya dulu

      Padam
  5. hari ini tak dan pergi. sibuk.

    BalasPadam
  6. Salam kenal Kak Ina, Hehhehe xsempat nk beramah mesra kan sekejap je jumpe td :D..

    BalasPadam
  7. wahh best ni strategi nak jadi jutawan

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum Kak Ina

    moga Kak Ina akan menjadi jutawan juga...Insyaallah

    ambil berkat bergambar dgn jutawan...

    BalasPadam
  9. kalau time free..boleh gak join nie...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers