OOO

Selasa, Julai 09, 2013

Makan-Makan Bersama *President Obama* Di Smashies Burger :)


Assalammualaikum semua

 Deco yang menarik..membuatkan hati tertarik nak tau apakah yang menarik di  Smashies Burger..
kami menanti dengan penuh sabar...
Bro, Kelly, Deknoor dan Ruby
Dari kejauhan..ternampak *Presiden Obama* datang ke sini....terkedu akak dibuatnya...biar betul
gosok-gosok mata..macam tak percaya..
 
sebenarnya klon Obama ajer....gimik yang sungguh menarik bukan
 Kena angkat sumpah tau...
wah nampak sedap aaa..tak sabar nak rasa
 lepas ni *Mr Barrak Obama* cuma boleh ke  Smashies Burger kalau teringin nak makan burger 

Jangan terkejut tenguk roti burger yang berwarna warni ni. Ada lima pilihan warna roti. 
 
 Bamboo Charchoal - Bun Warna Hitam 
..hitam..hitam setampuk manis..sungguh pun hitam rasanya umphhh sedap..Twilight Bella namanya.

Walaupun roti/bun burger yang digunakan di  Smashies Burger adalah unik dan  berwarna serta berperisa,  jangan  bimbang tentang perasa tiruan ini kerana  semuanya  di perbuat dari bahan-bahan yang  semula jadi.

 Akak pilih Red Moo...roti warna merah - Red East...ada daging lembu yang segar dan berkualiti,  cheese, hash brown dan sos yang pedas.
Watch your back...warna Pandan-Hijau. .
 Roti warna kuning - Dhal bermacam-macam isi kat dalam tu
antara  harga setiap hidangan kat sini
om nom nom
 ada gak yang special
Portobello fries...memang sedap..ashik mengunyah sampai tak sedar dah habis
Akak dah cuba...anda bila pula?

Jangan lupa order air tau..

Smashies Burger
Lot 126-G-5, Metro Genting,
Jalan Genting Klang, Setapak,
53300 Kuala Lumpur, Malaysia
Business hour: 12.20pm-11.30pm

Jangan Lupa LIKE FB  Gak Yer

29 ulasan:

  1. pekena sebiji pun mesti tersandar kekenyangan

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah dapat pekena 2 biji semalam he..23x

    BalasPadam
    Balasan
    1. amboi bro...2 biji..fuhyoooo...chaiyok aaaaa

      Padam
  3. mesti sedap nie, kalahlah mcd..hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang tak sama..kualiti dan isian memang berbeza

      Padam
  4. Menarik...nanti boleh cubaaaaaaaa

    BalasPadam
  5. wah kak...ingatkan betul2 Presiden Obama tadi huhu..

    btw, camne Ina nak order kukis akak ye?nak buat makan2 anak-beranak je

    BalasPadam
    Balasan
    1. kamu pernah order kat akak dulu kan..kalau tak silap lah..
      kamu hantar email roslana_06@yahoo.com.my..terima kasih sudi nak order

      Padam
  6. amboihh presiden Obama jadi duta weihhh....

    first time tgk burger kaler itam... mula2 mcm cuak je kot nak makannye kak ina? ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. akak pun first time tenguk roti burger hitam tu

      Padam
  7. wah baru je tadi saya terjah FB Smashies Burger sebab katanya ada obama.. rupanya klon.. hehehe.. muka sebiji seh.. hahaha.. saya mcm seram kak nak makan burger hitam ni.. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. tipah tertipuuuuuuuuuu...janganlah seramm ..hitam hitam pun sedap ooo

      Padam
  8. Assalamualaikum hahahhaha lawak ok sheila baca. ingatkan betul. adoi tertipu. bestnya. nak rasa juga! heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh tahan gak harga. tak sabarnya nak cuba :)

      Padam
  9. Balasan
    1. ala rasa sikit-sikit lah..cuit sana sikit..cuit sini sikit..

      Padam
  10. assalamualaikum kakina....wah nampak sedapnya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. mualaikumsalam mas zull..nanti cubalah yer

      Padam
  11. Hi kak Ina, i ve been at jakarta again right now....thanks for togetherness....hope we can meet again in other event...congratulation for Smashies! Ilham "OBAMA" Anas

    BalasPadam
  12. Waa nampak best sangat tu kak ina..

    Salam Ramadhan..
    Selamat menjalani ibadah puasa ye, moga amal ibadah kita diterima dan terbaik disisNya, insyaAllah.Maaf jua jika ada salah silap.

    BalasPadam
  13. selamat berkenalan kak ina... event ni menemukan kita... ;)

    BalasPadam
  14. besar betul..macam burger king dah..

    BalasPadam
  15. Untung betul KLON OBAMA nie... dapat jenjalan free siap ada pengawal...

    BalasPadam
  16. Gleeeeeeeeekkkkk air liur menetes baca postingan ini siang-siang, puasa lagi :(((

    BalasPadam
  17. fuhh, warna-warni begernya.

    BalasPadam
  18. Perghhh ini boleh bikin jeles ni..haha

    BalasPadam
  19. akak bestnya kat belah mana ni boleh gi nanti

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers