OOO

Selasa, Julai 09, 2013

Pendapat Akak Tentang Muka Blog Baru denaihati.com

Assalamualaikum semua


Rasanya ramai yang dah kenal dengan blog denaihati.com
seorang otai blogger yang mempunyai banyak wawasan dan bermacam-macam idea yang banyak memberi kebaikan kepada blogger.

Akak selalu merujuk di N3 yang lama di blog ini tentang perkongsian bermacam-macam info tentang dunia blogging.


Denaihati.com baru ajer buat perubahan untuk menarik lebih ramai lagi datang untuk membaca info yang menarik di sini. Banyak perubahannya yang telah di lakukan...akak nak bagi pendapat akak mengenai theme dan kandungan blog ini.  

Mengada-gada kan...nak bagi pendapat blog yang dah famous amos..padahal blog sendiri pun tak sekemas mana.


1.  Header


Rasanya header ni kena besarkan sikitlah...orang kata kalau nak tenguk blog best tak best..tenguk kat headernya.  Simple sangat kot..tapi mungkin ada sebabnya tuan Denaihati.com nakkan header simple cam ni.

2. Sidebar (a)
bahagian ni pun nampak kemas..bila klik


 baru nampak button-button ni
b)




Tapak kaki yang melangkah dan terus melangkah ...sesuai dengan hobi empunya blog yang suka mengembara, menikmati pemandangan yang indah  dan berkongsi gambar dan pengalaman semasa di sana.

Selain dari pengalaman beliau sendiri ,  denaihati.com telah sudi memberi peluang kepada blogger lain yang suka travel..kira cam promosi blog rakan blogger gak lah.


Antaranya Kujie.com

 dan Jard.com..seorang blogger yang dah gi travel di banyak tempat..jelessnya akak dibuatnya

c)  Kedai Online Denaihati
 
Denaihati.com dari dulu lagi memang sentiasa berkongsi rezeki..berbahagi rezeki dengan orang lain..sesuai dengan taglinenya...Hidupkan Untuk Memberi .
 

Sekarang cuma  ada 4 produk yang di tawarkan iaitu  berbagai produk fizikal dan eBook keluaran team Denaihati.com.

Wah mula-mula dah nampak si kacak  abangensem yang  dimana hasil buah tangan beliau meletup-letup di pasaran.

Ada juga tudung dari sweetkurma yang hot dengan fesyen terkini dan trendy.

Buat yang lain..jangan risau yer sebab nanti Denaihati.com akan memberi peluang kepada rakan blogger denaihati yang otak bisnes untuk memasarkan produk mereka pula.  

Bayarannya..dah tentu tak mahal macam kat tempat lain...wah bolehlah nanti akak promosi kukis akak tu.

 

Suka pula tenguk paparan gambar bergambar ni..
nampak kemas dan teratur..taklah nampak serabut

Akak rasa tulisan kat ruang Entri terkini ni kecik sangatlah..bagi akak yang dah seniorlah..kalau boleh besarkan sikit..warnanya pun rasa tak sesuai.

Yang paling best sebab blog Denaihati.com cepat loading...tak berat cam dulu..cepat ajer loading..baru kelip mata dah boleh baca :)


Mak datuk panjangnya review muka blog baru Denaihati.com ni.  Tak semestinya pendapat akak akan di terima oleh orang lain...tapi tak salah kan

11 ulasan:

  1. yap. cepat loading sikit banding dulu.

    BalasPadam
  2. Bilion terima kasih diucapkan pada kak ina kerana sudi menyertai review muka blog baru Denaihati. Sentiasalah melawat Denaihati yer untuk mengetahui keputusannya nanti.

    BalasPadam
  3. Ramai yang berpuas hati dengan loading theme terbaru ni

    BalasPadam
  4. Review yang menarik. Apapun perubahan blog Denaihati kali ni memang superb.

    BalasPadam
  5. Amboi kak. Siap ada icons tepi2 tu ya :)
    Yup saya pun bersetuju dengan font dan warna :)

    BalasPadam
  6. salam ramadhan ye kak ina ;)

    BalasPadam
  7. bab header bagi saya dah nampak ok..hehe..cantik dan menarik..

    BalasPadam
  8. whoaaa....memang cergas terus akan join yea.... good luck yea

    BalasPadam
  9. nice review kak ina ;) gudluck ~

    BalasPadam
  10. memang cantik blog baru beliau ni.. sangat kemas

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum kak. memang lawa dan cepat loading paling sheila sokonggg. anyway pendapat akak semua bagus, sheila yang junior ni pun kelam sikit matanya. hehehe bagus sekiranya banyak benda dibesarkan :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers