OOO

Sabtu, September 21, 2013

Bila Wartawan Sudi Interview

Assalammualaikum
Syukur alhamdulliah akhirnya blog akak masuk gak dalam Harian Metro hari ni..baca yer jangan tak baca...ada tips berblog gak yang akak kongsi di situ.
Wartawan Harian Metro yang sudi interview akak Farhana blogger picisan ni.  Hilang rasa penat 4 tahun berblog bila ada orang sudi interview.  Hidup blogger-blogger sekelian..semuga berjaya.

Farhana ni lebih kurang sebaya anak akak..leh jadi anak angkat ni.  Perjalanan hidup Farhana selepas berkawin dan mengandung lebih kurang macam akak juga..sedih bila di ingatkan kembali.  Insyallah Farhana selepas ni bahagia akan menjelma.

30 ulasan:

  1. tahniah... maju lagi setapak.. bilalah blog sy nak amsuk paper ni erk..hehe

    BalasPadam
  2. Wowww kak ina KL....tahniah kak......

    BalasPadam
  3. Tahniah kak.. dah ada satu jenama lagi blog tu.. :-)

    BalasPadam
  4. Wah bestnya ditemuramah wartaman. Karier berblog nampaknya mendapat liputan. Tahniah Kak...nak foloow jejak sama...!

    BalasPadam
  5. tahniah kak. moga blog akak akan terus menjadi tumpuan pembaca untuk mendapatkan pelbagai resepi & informasi berguna. saya tumpang bangga :)

    BalasPadam
  6. Dari pagi buka akhbar tapi tak sempat selak lagi, hari ni Jumaat kerja separuh hari jap lagi lentang kat sofa boleh baca.

    BalasPadam
  7. Tahniah Kak Ina, ini lah "fruits" of blogging~ =D Semoga sihat sentiasa~

    BalasPadam
  8. Semoga akak akan terus bermotivasi untuk teruskan dunia blogging....

    BalasPadam
  9. tahniah kak ina... maniskan berblog ni, sambil sharing ilmu/tips , buleh jana duit, pastu masuk sokkabar lagi. terbaikkkk!

    BalasPadam
  10. tahniah kak ina.
    semoga terus sukses dalam dunia blogger.

    BalasPadam
  11. tahniah Ina..seronoknya berblog. dah mcm celebriti pulak..

    BalasPadam
  12. Tahniah Kak Ina huhuhu dah jd retis akak sekarang :D..

    BalasPadam
  13. tahniah kak , bukan senang terpilih nak keluar berita tentang kita ni!

    BalasPadam
  14. Tahniah kak..semoga menjadi saham akhirat perkongsian ilmu akak di blog ini

    BalasPadam
  15. femes akak..... :) tahniah kak^_^

    BalasPadam
  16. tahniah..dah termasuk dalam blogger glamor la ni..semoga rezeki terus mencurah2

    BalasPadam
  17. makin famous akak kita ni ye...

    BalasPadam
  18. Tahniah KakIna... Anda memang terbaekkkk

    BalasPadam
  19. Assalamualaikum,
    Tahniah!
    Maju setapak lagi...makin glamerlah blig ni...

    BalasPadam
  20. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

    Wah, tak sempat nak beli dan baca. Tahniah!

    BalasPadam
  21. mlm ni first time sy masuk blog akak sbb bace cite akak kat metro hr tu.

    BalasPadam
  22. Tahniah kak...
    malam baru saya baca paper tu... tengok2 eh! Macam kenal jer.... walaupun tak pernah bersua tapi saya kenal blog ni.... sebabnya di sinilah saya pertama kali menang GA....

    BalasPadam
  23. mak dh fofuler tuu.,tahniahnyerrr.,ehHHee

    BalasPadam
  24. Tahniah beribu lemon ya kak Ina...waaaahh kelas akak sorang nih! Semoga ukhwah dibina di alam maya ini memberi manfaat dan membawa kebaikan bersama. Teruskan kak Ina yea...salam sayang..

    BalasPadam
  25. Assalamualaikum kak ina. sheila ada baca kat surat khabar! terkejut gak bila tengok. hehe. kak ina, keep updating blog okey. sheila suka singgah sini terutama sekali bab resepi. hehehe :)

    BalasPadam
  26. Pastu suatu kepuasan bila blog kita dah mendapat perhatian dan keluar surat khabar pulak tu.

    BalasPadam
  27. wahhh..masuk surat khabar lagi..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers