Isnin, September 02, 2013

EPHYRA-Terujanya Nak Cuba

Assalamualaikum

 
Pernah dengar tak produk kesihatan ni?

Member akak yang perkenalkan produk yang di katakan bagus untuk kaum lelaki dan wanita.

Jom kita baca info tentang produk yang terhangat di pasaran sekarang ini yang di katakan 100% terbukti berkesan.


Sana sini orang bercakap pasal EPHYRA..Ramai yang sukakan hasil bagus selepas minum EPHYRA.


Apakah itu EPHYRA?



Ephyra ialah sejenis minuman antioksida berasaskan kolagen, yang paling sedap, dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia, (L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi & Serbuk Tomato) yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.




Jom Tenguk Apa Kesan Dan Hasil Nyata Selepas Minum EPHYRA


Memang berlambak produk kolagen di luar sana, tapi EPHYRA semakin mendapat tempat di hati ribuan pengguna setianya. Kenapa EPHYRA lain dari yang lain?


Apa beza EPHYRA dengan collagen lain?
:

  • EPHYRA menggunakan kolagen ikan laut dalam jenis "white fish" yang hidup di laut dalam. Sebab ikan dekat perairan laut dalam ni bebas pencemaran.  

(Bukan sebarangan ikan yang mudah didapati di pasar seperti ikan tilapia, ikan keli tauuuu…)

  •  EPHYRA menggunakan kolagen yg terhidrolisis. Kolagen terhidrolisis tu terdiri daripada pecahan asid amino yg kecik, yang mudah diserap oleh badan. 

  • Kolagen dalam Ephyra mudah diserap - part ni yang paling penting. Tau tak kenapa ramai amik collagen tapi lambat nampak kesan? Sebab berat molekul collagen yg tinggi, so badan susah nak serap. Berat molekul collagen sesuatu brand tu diukur dalam unit DALTON (Da). 
Semakin cepat diserap, semakin cepatlah nampak kesan kat badan.Fakta penting : Berat molekul collagen Ephyra = kurang dari 1500Dalton


Size collagen EPHYRA = kurang dari 1500Dalton, sangat mudah diserap oleh badan. Sebab tu dgn minum EPHYRA kita dah boleh nampak kesan seawal 7 hari. Kebanyakan collagen di pasaran sekarang 3-4 kotak pengambilan baru nampak kesan.



  • Kandungan kolagen EPHYRA cukup untuk keperluan badan. Badan manusia tidak memerlukan kuantiti collagen yang banyak sekali ambil tapi amount yang sedikit tp berterusan.Hati-hati ya kawan-kawan, Lebihan kolagen yang diambil boleh membebankan buah pinggang! Akibatnya, boleh buat kegagalan buah pinggang!

  •  EPHYRA ialah skin supplement, (minuman tambahan utk kecantikan kulit) ,tetapi bukan kulit sahaja yang akan dapat manfaat. Ada macam2 lagi manfaat lain selain kulit jadi cerah dan anjal. Antaranya:-

✔Energy booster ~ Ramai yg beritahu, lepas minum EPHYRA kurang sangat2 rasa penat. Siapa yang mudah lesu mmg nampak kesan sbb balik kerja boleh terus bersilat kat dapur. 

✔Rambut kurang gugur.~ Kuatkan akar rambut, malah rambut baru banyak tumbuh. Mmg betul pun sebab collagen kan stimulate hair growth.

✔Sistem pembuangan jadi lawas.~ bantu utk kawal berat badan. Ramai pengguna yang turun berat badan selepas minum EPHYRA

Kuku jadi cantik dan bersinar. ~rawat masalah kuku mudah patah

Cracked heel berkurang.~ tiada lagi masalah tumit merekah & kering

Lingkaran hitam bawah mata berkurang. ~ lebih sekata tona kulit

Mengurangkan sakit radang & sendi lutut ~ Ramai yang sakit lutut minum EPHYRA dalam sebulan mmg dah Nampak kesan, utk golongan tua, dah boleh berjalan laju & tunaikan solat dgn mudah

  • EPHYRA terbukti berkesan seawal 7 – 14 hari! Boleh tgk youtube sharing dari ramai pengguna setia EPHYRA:


Nak tgk ramai lagi sharing tentang kehebatan ephyra boleh tgk di youtube :


  • Rasa EPHYRA paling sedap di pasaran, diakui ribuan pengguna EPHYRA

Boleh klik link youtube utk dengar sendiri sharing pengguna ttg rasa EPHYRA:


  • EPHYRA terbukti halal oleh JAKIM & Selamat  KKM, boleh lihat sijil di bawah. Banyak lambakan produk di luar sana claim kata selamat & halal, tapi mengejutkan bila check mmg takde berdaftar dgn KKM & Jakim. Penting sangat sebab bila ada KKM & Halal, terbukti produk selamat & tidak membahayakan kesihatan.









Jom kita tengok apa isi kandungan EPHYRA ni. 


1. Kolagen Ikan Laut Dalam
  • Kolagen tulen yang dihasilkan daripada spesis ikan putihlaut dalam dari PERANCIS
  • Mengembalikan keremajaan kulit anda
  • Mengandungi agen antioksida semulajadi yang melindungi sel-sel daripada radikal bebas.
  • Menyokong penambahan lapisan kolagen untuk mengekalkan keanjalan kulit yang sihat dan dan tegang.
2. Buah Acai
  • Buah Keajaiban dengan manfaat yang besar, seperti anti-penuaan, anti-bakteria, anti-kanser, anti-radang dan menguatkan sistem kardiovaskular
  • Kaya antioksida, mampu untuk mengurangkan risiko mempunyai kanser dan membantu melambatkan proses penuaan.
  • Kaya dengan sumber vitamin dan mineral, termasuk kandungan tinggi omega 6 dan omega 9
  • Kaya dengan serat pemakanan, membantu untuk meningkatkan kesihatan sistem kardio vaskular, saluran penghadaman dan membantu mengawal paras kolesterol.
3. Gam Akasia
  • Membantu meningkatkan tahap kolesterol HDL (kolesterol baik) dalam badan
  • Membantu menyingkirkan toksin berbahaya yang terkumpul dalam sistem pencernaan
  • Kaya dengan Serat yang menyerap toksin yang kemudiannya dikeluarkan melalui proses penghadaman
4. L-glutathione
  • Memperbaiki kulit untuk menjadi lebih lembut,halus dan dan lebih muda
  • Satu agen yang kaya antioksida yang melindungi kulit terhadap kerosakan sel hasil proses pengoksidaan sekaligus melambatkan proses penuaan.
  • Mengurangkan proses pembentukan pigmen , memberikan kulit anda penampilan yang lebih cerah dan berseri
  • Membuang toksin dari dalam badan untuk meningkatkan sistem imunisasi
5. Asthaxanthin
  • Memulihkan kesakitan sendi,sakit otot dan arthritis.
  • Sangat bagus untuk mengurangkan kedutan dan garis halus, meningkatkan tahap kelembapan dan keanjalan kulit, menjadikan kulit lebih halus dan cerah berseri
  • Meningkatkan daya tenaga dan stamina dalam badan
6. Serbuk tomato
  • Mengandungi banyak vitamin A dan C
  • Berkhasiat tinggi untuk meneutralkan radikal bebas yang berbahaya dalam aliran darah
  • Membantu pesakit kencing manis untuk menjaga tahap gula darah mereka di bawah kawalan
  • Vitamin A dalam tomato akan membuat rambut anda kuat dan berkilat,juga bagus untuk mata, gigi dan tulang.
7. Acerolla ceri
  • Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan , menguatkan hati, memperbaiki keadaan kulit dan meningkatkan keupayaan badan untuk memulihkan dan memperbaharui tisu dengan cepat
  • kandungan vitamin C yang tinggi dapat meransangkan pembentukan kolagen dalam badan, yang dapat menggantikan sel kulit menjadi sihat, halus dan lebih anjal.
  • Membantu menguatkan sistem imunisasi dalam badan dan melindungi daripada penyakit kardiovaskular dan masalah mata
8. Marigold bunga ekstrak
  • Mengandungi pelbagai karotenoid antioksida membantu melindungi sel-sel daripada kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas, atau molekul berbahaya.
  • Berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit radang, kulit berjerawat dan eczema
  • Menstabilkan kelembapan pada kulit anda, sekali gus ini bermanfaat bagi mereka yang mempunyai kulit yang sangat kering dan sensitif
9. Superberry
  • Diketahui mengandungi kandungan antioksida yang sangat tinggi.
  • Melindungi sel dari pengoksidaan dan meneutralkan radikal bebas.
  • Sumber terbaik untuk Vitamin C, Zat Besi, dan Potassium.
Wah sungguh berkesanlah
Sape tak nak dapat kulit macam ni!!!





♥♥♥♥♥produk terhangat di pasaran♡♡♡♡♡♡


Akak tertarik nak cuba produk ni kerana salah satu sebabnya dapat membantu melegakan, memulihkan serta menguatkan tulang serta sakit sendi.  


Selain dari itu  dapat melancarkan peredaran darah, meningkatkan sel rawan, ligament dan otot serta menjauhkan artritis & osteoporosif.  Penyakit ni memang di alami  oleh  warga emas  dan yang berusia menghampiri umur 50 tahun sebab bila terjadi begini kita payah berjalan dan sujud semasa solat.

Ephyra ni juga dapat memulihkan wajah bermasalah, mengurangkan kedutan, menurunkan kolestrol dan yang paling best kerana boleh mengawal berat badan...wah wah wah..tu yang best tu. :)




Lebih teruja bila baca testimonial oleh Memey Suhaiza  (Selebriti/Pelakon) di Facebook Oceanlife2u yang berpuas hati dengan hasilnya.


Setelah mengambil ephyra, kulit Memey beliau lebih anjal, lembab halus dan tona kulit menjadi sekata serta melicin, mencerah dan menegangkan kulit (anti penuaan).  Memey dah habis menggunakan ephyra sebanyak 2 kotak dan sekarang ni nak masuk kotak ke 3.  Memey juga berbesar hati untuk berkongsi pengalaman beliau kat  Instagram dia @memeysuhaiza

Banyak betul khasiat ephyra sehingga akak tak sabar nak mencubanya. 

Cuma bancuh dengan  ephyra dengan air suam atau air sejuk pastu goncang dengan bekas yang disertakan sekali.

Bau dan rasa macam minum jus oren..ala macam jus yang kita beli tu tapi ephyra ni lebih banyak khasit dan manafaat.   Laju ajer masuk di tekak, terutama bila bancuh dengan air sejuk.  Erhmmmm dap♥♥♥♥♥



Oleh kerana akak baru 2 hari mencuba ephyra, yang boleh akak rasa perubahan badan kurang letih, lebih bertenaga paling best pagi ajer dah pergi ke tandas.
Akak ambil ephyra pada waktu pagi sebelum sarapan pagi tapi kalau nak ambil sebelum tidur pun boleh gak dan minum 1 kali sehari tapi kalau nak lebih berkesan boleh ambil 2 kali sehari sebelah pagi dan malam.
Nantikan review akak nanti yer, insyallah ..teringin gak nak dapat hasil cam Memey tu :)  



Untuk maklumat lanjut, layari laman website official - http://oceanlife2u.com/



3)instagram- ephyra2u


Atau hubungi HQ 03-41417889 atau sms 019 3999 238


Untuk pembelian EPHYRA, sekarang ada harga promosi Hari Raya, dulu RM228 sekarang RM197 sekotak ( mengandungi 30 sachets – 15 gram setiap sachet utk sebulan)



Ada promosi khas utk pembaca blog. 2 kotak pada harga rm380 – email pada kami dgn tajuk blog utk dapatkan harga promosi 2 kotak beserta FREE GIFT (seperti dalam gambar)






12 ulasan:

  1. Lepas ini kulit lebih awet muda dan tegang. :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tentu suami bettambah sayang kan ♡♡♡♡♥♥♥♥

      Padam
  2. SY PUN TINGIN NAK CUBA
    TGH KUMPUL DUIT,HIHI

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom masuk tabung duit tu.lama lama banyak jugal

      Padam
  3. saya pun teringin nak cuba...nnti nak beli juga lah

    BalasPadam
  4. Cuba jangan tak cuba kak..Bagus sangat .Sue dah lama guna Ephyra ni.. :)

    BalasPadam
  5. Kak Ina nanti makin gebulah ek... Tengah meletop2 produk ni sekarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyallah..semuga tertunai hasrat di hati akak nanti

      Padam
  6. Salam,

    being an authorised EPHYRA dealer, im so excited to share with you the product that has giving wonders to most of the ladies out there.

    FYI, im selling EPHYRA at a very good deal! (below market price for sure!)

    let me know if you are interested :)

    spread the love!

    Izza (EPHYRA Authorised Dealer)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers