OOO

Khamis, Oktober 17, 2013

Contest PHILIPS 'Meaningful Innovation That Matters To You' - Share Idea Dan Menang

Assalammualaikum semua
Sape nak hadiah yang best-best dari PHILIPS MALAYSIA ni..tentu semua mau kan?

PHILIPS MALAYSIA  menjemput semua rakyat Malaysia supaya dapat berkongsi idea-idea menarik supaya bandar dan rumah kita lebih menjadi lebih selamat dan baik  melalui  kempen  "Innovation That Matters To You".

Jadi anda semua di jemput untuk  menyumbangkan idea-idea bernas sempena dengan kempen ini.


Senang ajer nak join contest menarik ini.




Pastu pilihlah nak Healthy Homes ataupun Safer Cities.  Akak pilih Safer Cities..al maklumlah akak kan duk di bandaraya Kuala Lumpur dah tentulah nakkan persekitaran yang sehat dan selamat.

Bolehlah anda share idea-idea menarik kat sini pastu login ajer Facebook ataupun di Twitter.


 Kemudian sharelah di Facebook

dan tweet anda.  Senang bukan.  Tak payah nak beli 
barang cuma klik di hujung jari


Anda boleh share idea-idea anda berapa kali yang anda suka tapi jangan  bagi idea mengarut udahlah yer.   
Bagilah idea yang paling bernas dan lojik tau.


Nanti idea-idea menarik  anda akan diundi/vote
Tarikh tutup  pada  14th November 2013.



Join the converstions on :-


 Mudah memang mudah bukan.  Jom reramai sertai contest menarik ni sekarang juga.

11 ulasan:

  1. Nak join, tapi... nak tweet kat twitter plak. Tak reti guna twitter. Hahaha.. Buat malu org kampung.

    BalasPadam
  2. pilih salah satu ajer..nak share di fb ataupun di twitter..

    BalasPadam
  3. Bab mengeluarkan ide bernas ini perlu fokus. :-)

    BalasPadam
  4. Good luck Kak Ina...nanti kejap nak join jugak...:)

    BalasPadam
  5. Semoga sukses dengan kontesnya Kak Ina...

    BalasPadam
  6. menarik ni..tapi bab undi tu yang susah..kita kena suruh orang undi ke??macam like2 kat facebook tu??

    BalasPadam
  7. hurmm~ boleh tahan juga nak kena perah idea untuk contest nih~

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers