OOO

Sabtu, Oktober 05, 2013

Kek Lapis Sarawak Habibi/Habibi Cakes Shop Miri Sarawak

Assalamualaikum
Kalau tak beli kek lapis tak sah kan kalau gi ke sarawak..tak kisahlah beli  Kek Lapis Kuching ker janji kat Sarawak
Bermacam rupa, bermacam warna..tabik aaa sape yang pandai buat kek lapis camni
Akak boleh buat tapi kek lapis biasa ajer..nak susun camni tak pergi menuntut lagi :)
Selain dari kek lapis ada juga di jual pelbagai tat
dan roti yang harganya murah dari Kuala Lumpur.

Ada 2 tempat tau..satu kat sini dan satu lagi di pintu masuk air port miri tapi harga kat airport mahal sikitlah.

14 ulasan:

  1. Salam K.ina..tgk kek lapis tu...rasa nk beli semuakn..cantik2 lapisannya.

    BalasPadam
  2. sedap rasa kek lapis nie......

    BalasPadam
  3. lawa kek lapis ni berwarna warni . nak makan pun sayang.
    kak ina dah pindah miri ke?

    BalasPadam
  4. yahabibi kirim tuk saya 1 ahahaha

    BalasPadam
  5. saya bookmark laman web tu....memang berhajat nak cari lepas pergi Kuching baru ni..teringin lagi

    BalasPadam
  6. yang bagusnya kalau kita pergi kat kedai macam nie boleh dapat rasa sample percuma kan.....

    BalasPadam
  7. Teringatkan pemberian Kek Lapis Sarawak oleh keluarga angkat di Sarawak ketika hendak pulang beraya.

    BalasPadam
  8. Aina suka tengok pelbagai corak kek lapis tu. Selalu beli ja sebab kat Kajang ada satu kedai khusus kak lapis Sarawak ni.

    BalasPadam
  9. cantiknya la kek ni kak. nak makan pun sayang. memang kreatif la..susah rasanya nak susun smp jd camni

    BalasPadam
  10. Memang cantik kek lapis ni. Kreatif diorang ni reka macam2 design kek ni kan kak

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum kak. teringin nak makan kek lapis..

    BalasPadam
  12. suka sangat makan kek lapis.. Baru follow blog ini.. meh intai2 blog makan2 saya.....

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers