OOO

Jumaat, November 29, 2013

Rose Hair Perfumes-Rambut Seharum Mawar♥

Assalamualaikum semua

Dah lama berkawin, mestilah sentiasa menjaga kerharmonian rumah tangga.

Kenalah selalu wangi terutama rambut sebab bila buka tudung selepas seharian bekerja ataupun berjalan jalan selalunya rambut berbau kan.  Tentu ada yang pening  terutama suami tersayang bila rambut berbau.
Sekarang masalah itu boleh diatasi apabila menggunakan
Rose Hair Perfume.

Rose Hair Perfumes d perbuat daripada air suling Rose Hair Perfume juga  ada Vitamin  E, Serbuk Kolagen, TEOA dan Rose Essential Oil.

Cara Nak Guna
Selepas mandi dan dah keringkan rambut, cuma ambil sedikit Rose Hair Perfumes dan ratakan ke seluruh rambut..harum bau rambut cam bunga ros ♥♥



Suami pun kata bau rambut akak wangi sekarang ni.  Rambut pun dah  tak rapuh, kurang gugur ,rambut tumbuh lebih sihat dan cantik.

Untuk info lebih lanjut
Facebook : Produk Rambut Rose Hair Perfumes

Cara-cara Nak Order
SMS HP6<NAME> ke 013-2662769

Atau inbox di 
Facebook Produk Rambut Rose.Hair.Perfume

Atau ke Laman Web http://www.inhealthbeauty.com


Tentu suami suka kan ..♥Harum ajer bau sepanjang malam ♥

10 ulasan:

  1. Ada terbaca kat blog lin sebelum ini. Kalau tiada kesan sampingan tak salah mencuba kak apatah lagi rambut Aina ni dari kul 7am-9pm bertudung ja...

    BalasPadam
  2. memang syok pakai nih!!FA pun dah guna! :D

    BalasPadam
  3. Wangi satu rumah...sebab semua pakai...hehe

    BalasPadam
  4. Yang dh kahwin je boleh pakai eh kak....Hihihihi. .

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Kalau nak beli boleh pm atau sms kat no di atas yer Era

      Padam
  6. Mcm menarik je kak ina. teringin pulak nak cuba.

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers