OOO

Jumaat, Februari 07, 2014

1.00 Sahaja

Assalammualaikum



Boleh dapat tak kat Malaysia harga camni lagi ?  

Nasi, telur dadar dan ayam goreng berserta sambal.
Ni kat Brunei yer..untung orang kat sana kannnn

15 ulasan:

  1. Best sungguh!! kat malaysia jadi RM3.00 le kot..hehe

    Sepagi di JUSCO..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak sampai cik aann..bagi penduduk brunei kira harga standardlah

      Padam
  2. Propaganjil kalau boleh dapat di Malaysia. Sebenar apa salah berikan kepuasan untuk pelanggan menikmati hidangan yang dijual bukan mengaut keuntungan yang melampau.

    BalasPadam
    Balasan
    1. alangkah untungnya rakyat malaysia jika masih dapat harga sebegini kan akubiomed

      Padam
  3. k.ina dtg brunei aritu try makan nasi katok tak? hehe mmg semua juadah yg jual cam gini $1.00 regenya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak berapa gemar sebab sambal dia manis pastu tak ada kuah rostina..kat miri pun banyak orang jual nasi katok ni

      Padam
  4. Hurmm... patutlah akak tak buat matawang yea...kalau ikutkan 1dollar brune = rm2.6

    BalasPadam
    Balasan
    1. janganlah compare dgn matawang mereka..cuma nak bagitau yang harga makanan kat sana murah sangat hazman..masih lagi boleh dapat nasi lauk ayam harga sebegini

      Padam
  5. Untungnya orang Brunei.. Dekat sini payahlah nak dapat.. :)

    BalasPadam
  6. dulu ada mkn nasi katok kat brunei...$B1 je harga dia
    $B1=rm2.50..hihi
    tapi memang bez klo ada yg jual rm1 kat sini..nak beli berbakul-bakul..

    BalasPadam
  7. Wah, sangat murah...
    Terasa nak ke sanalah pulak^^

    BalasPadam
  8. wah kat mne ni?? blh mkn hari save duit hehe

    BalasPadam
  9. Itu lah.. kat sana still nak makan breakfast pun spend 1.00 tau 2.00 jer :D

    BalasPadam
  10. Memang murah, hainan chicken rice pun harganya $2.00, nasi lemak special dengan daging rendang atau ayam goreng pun harganya $2.00, ada juga restoran menjual $1.50 nasi campur daging rendang dengan ayam goreng sekali.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers