OOO

Khamis, Mac 20, 2014

Hasil Berblog (Alhamdulliah)

Assalammualaikum semua

Hasil berblog  tak semestinya wang ringgit sahaja
dapat gak 3 barangan Philips
Terima kasih Philips Malaysia kerana memberi kepercayaan kepada akak buat advertorial dan hasilnya akak dapat semua ni.


Memang terasa happy sangat kerana sebagai seorang wanita dan ibu dah tentu produk ini akan memudahkan kerja kerja akak di dapur :)

19 ulasan:

  1. tahniah kak. dapat barang pun best juga..

    BalasPadam
  2. thorbaik lah kak, best tuu

    BalasPadam
  3. Tahniah kak...bestnya dapat semua tu :)

    BalasPadam
  4. wah!!!lumayannya habuan yg k.ina dpt. tahniah

    BalasPadam
  5. Mmg tertunailah hasrat di hati kan..! Tahniah kak...

    BalasPadam
  6. as salam kak ina,
    alhamdulillah... rezeki siapa yg tahu kan! :)

    BalasPadam
  7. Tanniah dapat barangan daripada Philips.

    BalasPadam
  8. wahh..best la dapat macam-macam ehh..

    BalasPadam
  9. tahniah kak..alhamdulillah

    BalasPadam
  10. Memang puas hati la kan bila beli duit hasil blogging dengan barang yang nampak nie.... Lepas nie akak boleh la buat review produk pulak yea...

    BalasPadam
  11. seronoknya kak..rasa bersemangat dalam dunia blog ni..satu inspirasi yang bagus ni buat semua blogger..

    BalasPadam
  12. wah bestnya. tahniah.

    BalasPadam
  13. Balasan
    1. Imran yang tolong keluarkan dari kotak dan tunjuk cara nak guna :)

      Padam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...