OOO

Selasa, September 30, 2014

Tahniah Anakku

Assalammualaikum semua
Tiada apa yang membahagiakan kedua ibubapa, adik beradik dan saudara mara tercinta bila anak tersayang dapat menghabiskan pengajian dan mengenggam ijazah yang di idamkan selama ini.
Memang rasa sedih kerana akak tak dapat menghadiri konvo anak perempuan pertama akak ni, nak buat macam mana ada sebab yang tak boleh di elakkan.  Cuma suami dan anak lelaki kedua ajer yang yang dapat hadir di sana.
 senyum gembira
 rakan seperjuangan selama 5 tahun
tentu ayah dia banggaaa kannn
 hati berbunga bunga
 teman ketawa dan menangis
pengawal peribadi suami akak

Segala kenangan pahit manis bila menuntut ilmu di negara India tentu banyak meninggalkan pelbagai kenangan yang akan di kenang di kemudian hari.  

Semasa Yana belajar selama hampir 5 tahun di sana, hati akak tak pernah tenang, akak sentiasa mendoakan keselamatan anak perempuan akak ni.  
Hendak senangkan hati pada tahun kedua Yana disana akak pergi melawat bersama suami dan Imran.  Barulah lega rasa hati bila dapat melihat sendiri keadaan di di sana.  Kalau nak baca kisah akak boleh klik kat oversea di header yer.

Tinggal sebulan lagi Yana di sana, insya allah Yana akan pulang for good tidak lama lagi.

Akak berdoa agar segala-galanya akan di permudahkan.

7 ulasan:

  1. Tahniah Yana, akhirnya berjaya menamatkan pengajian. Tahniah juga utk Kak Ina..

    BalasPadam
  2. tahniah.....berbunga2 hati si ibu melihat kejayaan si anak..

    BalasPadam
  3. Assalam.
    tahniah kak ina..
    tahniah yana..
    sejuknya perut kak ina mengandungkan yana..
    insyaAllah yana akan berbakti untuk ibu, ayah dan negara..
    syabas!

    BalasPadam
  4. Tanniah, sudah ada 2 orang doktor.

    BalasPadam
  5. Happy nya bila anak2 dah habis belajar. AA punya giliran lambat lagi.anak baru je tadika.tahniah kak ina.mestu bangga, kan.penat lelah jaga anak mesti dh tak rasa bila tgk anak berjaya

    BalasPadam
  6. tahniah kak ina dan yana.
    bahagianya kita sebagai ibu melihat kejayaan anak2.

    BalasPadam
  7. tahniah dr yana...alhamdulillah...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers