OOO

Jumaat, Mac 27, 2015

Tamu Bintulu Sarawak

Assalammualaikum

Masa di Bintulu, kami sempat singgah di Tamu di sana. Akak suka pegi tenguk apa yang ada dijual.

Hari cuti ramai orang lah

Umbut kelapa sawit
Baung sungai
Pelbagai
Ikan sungĂ i banyak betul
Bukan durian kampung tapi durian isau
Murah bebeno
Pasar ikan..harga lebih kurang sama cam kat Miri
Baung salai tapi akak kurang minat sebab garing sangat
Petola kering..guna buat sental badan masa mandi
1kg 35 ringgit
Macam macam ada
Buah keranji tengah musim. 1kg 6 hinggit
Jika ke Bintulu jangan lupa singgah ke sini yer

9 ulasan:

  1. Umbut kelapa sawit tu menarik hati...

    BalasPadam
  2. Menarik la. posting sis kali ni... kalau boleh share la lagi...
    kalau sudi boleh la shopping di http://www.feredea.com

    BalasPadam
  3. Petola kering memang best buat sental daki yang degil. :)

    BalasPadam
  4. bilalah nak sampai sarawak agaknya saya ni....

    BalasPadam
  5. serius petola kering boleh guna untuk sental badan???

    first time dengor nih. hihihi :)

    akak, jemput ke blog ain bila2 ya.

    TQ in advance. :)

    www.ainniah.com

    BalasPadam
  6. Pasar yang lengkap segala macam ada di situ sepertinya melihat gambar-gambar diatas

    BalasPadam
  7. JIRAN BG PETOLA KERING, BUAT BERUS PINGGAN KATANYA

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers