OOO

Ad

Selasa, Januari 19, 2016

Kereta Mewah Di Dubai

Assalammualaikum semua

Masa gi jejalan kat Dubai Mall, banyak betul jumpa kereta mahal kat valet parking. Takkanlah kereta mahal mereka nak letak kat tempat parking. Mana ada kelas kann

 Bukan kami ajer teruja nak ambik gambar, 
ramai lagi yang camtu. Paling ramai ambik gambar kat keta ni
Bukan senang nak ambik..ramai lagi yang nak bergambar. Macam macam warna kulit dan bangsa.
Kat sini payah nak jumpa, kat Dubai bersepah, maklumlah negara kaya dengan minyak, pastu tak ada tax.
Kelakarlah gelagat mereka ni, sanggup baring kat keta nak ambik gambar yang paling cun 
nak buat kenangan. Mungkin nak hantar gambar kat family di kampung halaman.
Tak taulah keta antik sape ni, kat dalam ni, suami kata kereta ni masih jalan sebab ada nombor pendaftaran
Cantikkan..mampu tenguk ajerlah 
semua kereta mewah kat Dubai ni.


Ada lagi tapi dek sebab ramai sangat nak ambik gambar malas lak nak tunggu.

2 ulasan:

  1. Mampu cuci mata sahaja melihat kereta mewah. Ada kawan kata pernah melihat kertas baki duit di ATM Dubai banyak kosongnya. :)

    BalasPadam
  2. mesti teruja kan bila tengok kereta mewah ni

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers