Jumaat, Mei 27, 2016

Kelab Kopi Cafe Batu Pahat Johor

Assalammualaikum
 Bila Yana dah bekerja dan menetap di Batu Pahat, bila kami rindukan Aiman kami akan ke sana.  Dah ada kat sana, kami suka bila anak menantu bawa gi jalan jalan sambil makan makan :}
Kira cam dulu dululah orang ramai lepak kat warung, tapi dah di upgrade jadi cafe, suasana masih sama. Borak sambil lepak tapi gelak taklah kuat macam kita duk kat warung, kira dah duk dalam cafe kenalah bersopan kannn
Menu utama kat sini makan light light ajerlah, yang sesuai untuk waktu petang macam nasi lemak bungkus daun pisang.
Keropok lekor ni sedap, kalau nak makan sampai kenyang, orderlah banyak banyak yer.
Yang paling popular ialahcoffee latte, macam kita selalu minum kat yStarbucks dan Old Town tu.

Harga kopi yang berpatutan 
apa yang ada : kredit  Kelab Kopi
Alamat Kelab Kopi
 1337, Jalan Abu Bakar, 
Bandar Penggaram, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
Mula buka pukul 4.00 petang

3 ulasan:

  1. lamanyaaaa tak baca blog nih..

    BalasPadam
  2. Sesekali berjalan..jumpa plak yg dirindui..sure seronok

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers