Isnin, Mac 20, 2017

Tawaran Menarik Lazada 5th Birthday Surprise 22 - 24 March 2017

Jualan Khas Sempena Ulangtahun kelima Lazada pada 22 hingga 24 March 2017๐Ÿ™Œ

Tiba lagi jualan istimewa dari Lazada , kali ni sempena ulangtahun ke 5. Pelbagai tawaran menarik untuk sesiapa yang suka shopping secara online.๐Ÿ˜


Ikut langkah ni untuk menikmati suprise dari Lazada
Pilih dulu barang-barang yang kita idamkan.  
Kemudian kena check out. 
Masa check out tu, baru kita tau berapakah nilai diskaun yang kita dapat.

Seronokkan camtu. ๐Ÿ™Œ

Apa lagi jomlah pilih apa barang yang nak di WISHLIST selama ini di Lazada. 
Pastu SAVE  dulu.
Nanti pada 22hb hingga 24hb, pergi semula ke wishlist kat akaun Lazada.
Klik Add to Cart dan mulalah shopping.

Tentu seronok kann๐Ÿ˜

Nak tau pilihan akak tak? 
Akak dan anak anak memang suka barangan dari Nestle.  Tengah cari lagi apa nak di beli lagi ni sebab harga yang di tawarkan memang menarik.Kalau nak pilih klik ajer ke http://www.lazada.com.my/nescafe

Ada pelbagai lagi pilihan kat situ, pilih ajer yang mana kita perlukan setiap hari di rumah dan menjadi kesukaan keluarga.๐Ÿ˜˜
Fungsi kolegan salah satunya adalah untuk menggekalkan kelembapan dan juga mencegah kedutan.๐Ÿ˜ณ Boleh klik  lazada.com.my/kinohimitsu dan pilih apa yang di idamkan.

๐Ÿ˜Jangan lupa tau tarikh di atas, berbaloi baloi membeli belah di Lazada.

๐Ÿ’–Happy Birthday Lazada!

4 ulasan:

  1. wahhh...ramai buat entry lazada ni...kita pun dok cari wishlist apa yang best sangat...nak buat entry jugekss..hehe...happy bezday lazada...

    BalasPadam
  2. Nak ucap happy birthday juga.

    BalasPadam
  3. saya pun dpt. barang dlm kotak makin best

    BalasPadam
  4. Wow, bagus ni. Boleh beli barang byk ngan diskaun yg ditawarkan.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers