OOO

Rabu, Julai 12, 2017

Job Scammers and Fake Jobs in the UAE

Assalamualaikum semua

Bila dapat email macam ni tentulah hati gembira kan, al maklumlah dapat kerja kat oversea kat negara arab yang dah tentu rate dirham lebih tinggi dari sini.😍


Sape yang tak teruja bila tenguk gaji, elaun dan benefits yang di tawarkan, dah tentu sang isteri bervangan boleh jejalan kat Paris sambil shopping beg lv, channel dan sewaktunya dengan.  ðŸ˜˜

Jangan terpedaya dengan tipu helah scam ni, bila minta duit untuk buat permit dan visa dah sahlah ni email scam😱.

Kena bayar dalam Dollar tau, kalau ikut rate sekarang ni dekat 4k..haru biru 😰 terutama lepas raya ni.

Hati hati yer, suami yang dah pernah kerja di sana tau selalunya visa dan permit akan di bayar oleh syarikat yang offer kerja, tak ada maknanya kita yang kena keluar duit dulu.

1 ulasan:

  1. Scammmer biasanya menjadi orang yang terdesak..

    bila dah terdesak maka pertimbangan akal letak pada lutut..

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers