OOO

Selasa, Ogos 15, 2017

Kat "Professor Cendol"(Tambah Percuma Cendol)

Assalammualaikum dan salam sejahtera

Bila lalu kat tempat ni, masa gi Kuala Terengganu, tertarik dengan cogankata yang di pamirkan.  

Cogankata kat banner Professor Cendol ialah 
‘layan sampai kenyang, tambah percuma’ ”. 

Menarik bukan? 

Oleh sebab dah lepas lunch, perut pun masih kenyang, mata mengantuk baru sampai, lepak dulu aa kat homestay di Gong Badak.
Besoknya, kami pergi belah tengahari, kebetulan hari hujan, perut pun berdondang sayang.
Selain cendol, terdapat juga menu lain yang turut disedikan. Antaranya ialah Laksa dan nasi goreng ikan rebus.  Nasi goreng ikan rebus ni pun kami tambah dua kali, 

Nasi goreng rm5 kalau tambah cuma, bayor ikan rm2 (lupa ambik gambar)
Rm4 rojak pasembor.
 Kalau pekena cendol dengan harga RM2, kita boleh tambah berkali kali secara percuma tau.   
rojak buah

Kat Gong Badak, parking payah sikit bila waktu makan, kenalah parking kat tepi jalan.  Ramai yang suka sebab boleh share makan cendol RM2.00 ni terutama anak anak yang sedang belajar dan keluarga demi nak jimat duit perbelanjaan yang sedang meroket naik di Malaysia.

Marilah doakan agar pemiliknya di limpahkan  rezeki


Sekarang ni, dah ada di Seremban, Air Hitam dan Kempas di Johor serta di Puncak Alam Shah Alam.

Tak yah pegi jauh jauh dah

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers