OOO

Jumaat, Oktober 06, 2017

RESTORAN KACANG POOL HAJI JOHOR BHARU

Assalammualaikum semua

Dah lama nak merasa kacang pool Haji ni, selalu pergi ke Johor Bharu tapi tak berkesempatan nak try.

Akhirnya tertunailah hasrat di hati, dapat gak merasa.


Kami pilih kacang pool kambing dan nasi goreng.

Suami kata nasi goreng ni sedap sebab banyak bahan yang letak kat dalam tu.

Puas hati dapat merasa kacang pool ni, insyallah akan datang bila ada kat Johor Bharu.  Insyaallah.

Akak makan kat sini

Restoran Kacang Pool Haji
Jalan Sabar, Taman Dato Onn, 
80350 Johor Bahru, Johor, Malaysia

Buka dari pukul 7AM hingga 11PM
Tel No +60 17-741 6843

2 ulasan:

  1. minat agt kcg pool jb ni.
    kalau jejak jb xkan luoa singgah merasa kcg pool.
    kat melaka ada, tapi x kick!

    BalasPadam
  2. tak sempat lagi nak singgah kedai ni.. aduhai dapat tengok jela

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers