OOO

Selasa, Oktober 24, 2017

TAHNIAH IRA/SYUKUR ALHAMDULLIAH

Assalammualaikum semua

Bagi pembaca blog akak sejak 2008 tentu ingat akan anak anak akak.  Masa tu anak anak akak masih lagi bersekolah, akak rajin pulak pot pet pot pet dalam blog.

Masa kecik mereka suka cerita dan gambar mereka akak masukkan dalam blog dan kebanyakannya akak cerita pasal ira dan Imran yang masih bersekolah rendah.  Bila dah besar ni memang agak payah sebab mereka nakkan privacy.


sekolah menengah di Sekolah Menengah Agama Rawang 
Ramai yang ingatkan Ira ni masih sekolah menengah lagi, padahal Ira dah berumur 20 tahun.

Alhamdulliah Ira telah berjaya mendapat diploma yang di UITM Tapah selama 3 tahun.

Semuga Ira dapat menghabiskan pengajian degree pulak. 
teman sebilik

Doakan yer

12 ulasan:

  1. Salam singgah. Anda dijemput join GA saya! :)

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    BalasPadam
  2. Tahniah ira. Semoga terus berjaya

    BalasPadam
  3. Hehe sy la tu yg masih ingatkan Ira sekolah lagi 😂 lama nya last time jumpe aunty kannn.

    Tahniah Iraaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kamu yang belajar oversea pun dah balik, takkan ira masih sekolah lagi

      Padam
  4. Cepatnya masa berlalu.memang ingat ira masih sekolah rupa2nya dah tamat diploma. Tahniah Ira

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pejam celik, masa terlalu pantas berjalan

      Padam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers