OOO

Jumaat, November 03, 2017

KIT KAT SINGAPORE

BILA DAH TERJEBAK😍

Sekarang ni dah jatuh cinta dengan hobi baru, kumpul tin yang cantik.  Geram sungguh di buatnya


 Happy sangat bila dapat kit kat tin bentuk beg ni, cantik kan.💖
Koleksi terbaru akak kali ni, ikutkan nafsu nak beli semua design.😉 Nasib baiklah kat dalam ada coklat buat umpan suami dan anak anak jangan mereka pot pet pot pet.

Tapi takut suami bersuara, beli satu atau dua sebulan pun jadilah.

Terima kasih kat teman teman dimalaysian tin collectors club di facebook yang menyemarakkan lagi hati akak nak beli.😍

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers